Το ξεκαθάρισμα και το… κερασάκι στην τούρτα

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Άρη που ακολούθησαν την αποστολή στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας δεν πρόκειται να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Χαριλάου.
Τα ονόματα δεν θα αργήσουμε να τα μάθουμε.

Εκτός από το ξεκαθάρισμα όμως που πρέπει απαραιτήτως να γίνει, έχουν μείνει τρία – τέσσερα κομμάτια για να ολοκληρωθεί το παζλ του Άρη ενόψει της ερχόμενης περιόδου.

Ένας ακραίος (στα δεξιά) αμυντικός, ένας στόπερ, ένας μέσος και ένας επιθετικός είναι οι θέσεις που παραμένουν… ορφανές.
Μόνο εάν έρθουν οι κατάλληλοι
θα πει ο Ερέρα ό,τι είναι έτοιμος να ρίξει την ομάδα του στο πρωτάθλημα.

Για τα παραπάνω κενά υπάρχουν έτοιμες προτάσεις, ακόμη και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με όσους αυτές τις μέρες γίνονται διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο μεγάλη βαρύτητα δίνεται στον επιθετικό. Εκεί όπου ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι συνεργάτες του θέλουν να ψωνίσουν από… το πάνω ράφι.
Στόχος των διοικούντων λοιπόν, είναι να βρεθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα μαγνητίσει τον κόσμο.

Τα ονόματα που εξετάζονται είναι λίγα αλλά απόλυτα αξιόπιστες λύσεις. Προς το παρόν κανένα από αυτά δεν έχουν διαρρεύσει.

Οι παράγοντες του Άρη θέλουν να κάνουν αίσθηση όχι μόνο για λόγους εντυπώσεων, αλλά για ουσιαστικούς λόγους προκειμένου η ομάδα τους να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα