Συνεχίζεται ο «διάλογος» Ολυμπιακού-ΑΕΚ

Ο «διάλογος» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ με θέμα το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, συνεχίζεται με τους ερυθρόλευκους να τοποθετούνται εκ νέου, στην τοποθέτηση της ΑΕΚ, στην πρώτη τοποθέτηση τους!!!

Αφού λοιπόν πρώτα ο Ολυμπιακός αναρωτήθηκε γιατί η ΑΕΚ
δεν παρουσίασε το συμβόλαιο του παίκτη κι η ΑΕΚ με την σειρά της αναρωτήθηκε γιατί ο Ολυμπιακός παρουσίασε τέσσερις δικηγόρους, οι ερυθρόλευκοι πήραν νέα θέση.

Η νέα θέση του Ολυμπιακού αναφέρει τα παρακάτω:

«Η ΑΕΚ είναι πολύ ομιλητική στις διαρροές, αλλά στην εκδίκαση ήταν σιωπηλή. Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού ήταν δύο όπως και οι δικηγόροι της ΑΕΚ.

Όπως, όμως, είναι φυσικό είχε δύο δικηγόρους και η πλευρά του παίκτη. Και η ΑΕΚ το ξέρει ή θα έπρεπε να το ξέρει. Καλές οι διαρροές-παρολες, αλλά το συμβόλαιο πού είναι;

Για να τελειώνουμε με το θέμα το μόνο νόμιμο και επικυρωμένο συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι αυτό του Ολυμπιακού.

Επίσης, καταθέσαμε προσφυγή για να τιμωρηθεί η ΑΕΚ, αφού όλες οι απαράδεκτες ενέργειές της σχετικά με το ζήτημα αυτό προσβλέπουν στο να παραβιαστεί το μόνο νόμιμο συμβόλαιο που υπάρχει και είναι αυτό μεταξύ του Λάζαρου και του Ολυμπιακού».
Keywords
Τυχαία Θέματα