Σάρι: «Ελπίζω ότι οι οπαδοί θα απολαύσουν την ομάδα»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δήλωσε ότι «θα δώσει όλες τις δυνάμεις του για να κερδίσει κάτι με την Τσέλσι».

Ο Ιταλός είναι ο ένατος προπονητής που προσλαμβάνεται από τότε που ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς αγόρασε το σύλλογο το 2003.

Το πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής της Τσέλσι είναι το φιλικό της επόμενης εβδομάδας με την Περθ Γκλόρι, ομάδα της Αυστραλίας.

«Με μία ή δύο προσθήκες, μπορούμε να προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλω», δήλωσε ο Σάρι στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Ελπίζω ότι οι οπαδοί θα
απολαύσουν την ομάδα. Η Τσέλσι είναι ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους, σε ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Το πρόβλημα είναι ότι στην Αγγλία υπάρχουν άλλες πέντε, έξι πολύ καλές ομάδες.

Ο πρώην τεχνικός της Νάπολι, ελπίζει να ανταγωνιστεί με επιτυχία, μερικούς από τους πιο αξιόλογους προπονητές στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

«Στην Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχουν οι πιο σημαντικοί προπονητές στην Ευρώπη, ίσως και στον κόσμο», συνέχισε στις δηλώσεις του ο Σάρι.
«Για μένα θα είναι πολύ συναρπαστικό να παίξω εναντίον των Γκουαρντιόλα, Ποτσετίνο, Μουρίνιο, Κλοπ και των άλλων.
Είμαι εδώ για το ποδόσφαιρο, είμαι εδώ για την Τσέλσι, θέλω να παίξω στο Στάμφορντ Μπριτζ. Για μένα είναι ένα όνειρο, το Λονδίνο είναι μια θαυμάσια πόλη, αλλά είμαι εδώ για την Τσέλσι!».

Η Τσέλσι τερμάτισε πέμπτη στο πρωτάθλημα την προηγούμενησεζόν και έχασε την δυνατότητα να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που ο Σάρρι θέλει να επιτύχει στην πρώτη του σεζόν.

‘I would give all of my possessions to win something with Chelsea.’

Keywords
Τυχαία Θέματα