Το βάρος στην ψυχολογία από τον Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης θέλει να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδος, την περασμένη εβδομάδα. Ο Έλληνας προπονητής φέρεται να έχει παρατηρήσει πως οι παίκτες του δε βρίσκονται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Στόχος του Έλληνα τεχνικού είναι να παρουσιάσει η ομάδα του το καλό της αγωνιστικό προφίλ στην
επικείμενη αναμέτρηση με τους “βυσσινί” και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, συγκριτικά με το ματς κόντρα στη Λαμία για το κύπελλο. Για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κολοβέτσιος.

Οι “πράσινοι” θέλουν μόνο τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να παραμείνουν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και να εκμεταλλευτούν τυχόν “στραβοπατήματα” των ομάδων, που βρίσκονται από πάνω τους, έτσι ώστε να μειώσουν τη διαφορά, που τους χωρίζει.
Keywords
Τυχαία Θέματα