Το τέρας του "Bird Box" αποκαλύφθηκε

Ο χειρότερος εφιάλτης μιας μάνας.

Αν και οι θεατές δεν είδαν ποτέ τα τέρατα του "Bird Box", οι σχεδιαστές της ταινίας μάς άφησαν να ρίξουμε μια ματιά σε ένα από αυτά που θα εμφανιζόταν στην ταινία, αν η σκηνή δεν είχε κοπεί.

Σύμφωνα με το The Wrap, ο σχεδιαστής και γλύπτης Andy Bergholtz (γνωστός και από το "A Quiet Place") δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το τέρας και εξήγησε τον λόγο που κόπηκε από την ταινία.

Ακολουθούν spoilers από

την ταινία.

Ο Bergholtz είπε ότι σχεδίασε "3 ή 4 διαφορετικές εμφανίσεις" για το τέρας. Η εν λόγω σκηνή θα έφερε τον χαρακτήρα της Sandra Bullock σε μια "ονειρική/εφιαλτική κατάσταση” ενώ ήταν έγκυος. Εξήγησε ότι το όραμα κάθε χαρακτήρα θα διαφοροποιούταν από άτομο σε άτομο ανάλογα με τους φόβους του καθενός, και αυτό της Bullock θα είχε την μορφή ενός "διεστραμμένου, δαιμονικού μωρού που της επιτίθεται".

"Εν τέλη, μου άρεσε πραγματικά η ταινία και καλύτερα που ΔΕΝ έδειξαν το μακιγιάζ”, έγραψε ο Bergholtz. "Μπράβο στην σκηνοθέτη γι'αυτό που έκανε. Όπως κι να'χει ήταν ωραίο project".

Η SFX Atlas δημοσίευσε περισσότερες φωτογραφίες του πλάσματος, σημειώνοντας ότι ο Stephen Prouty έβαλε το makeup στον ηθοποιό Dirk Rogers. Ο Howard Berger, συν-ιδιοκτήτης της KNB EFX έγραψε, "Είναι πάντα λίγο απογοητευτικό όταν τόση προσπάθεια καταλήγει να κόβεται από το μοντάζ, αλλά το καταλαβαίνω και πάντα κοιτάμε τι είναι καλύτερο για το τελικό αποτέλεσμα".

Αν και η ταινία άφησε πολλές λεπτομέρειες άγνωστες, τα πλάσματα του "Bird Box" ήταν αόρατα για τους θεατές, ενώ οι χαρακτήρες της ταινίας που τα έβλεπαν είχαν τόσο τρομακτικά οράματα που τους έκαναν να αυτοκτονήσουν. Το τερατώδες μωρό θα προκαλούσε το ίδιο και στον χαρακτήρα της Bullock, αν και η εμφάνισή του παραμένει άγνωστη.

Για περισσότερα για την ταινία, διαβάστε πόσο καλά τα πήγε η πρεμιέρα της στο Netflix, αλλά και τη θέση που πήρε το συνδρομητικό κανάλι για το Bird Box challenge.

IGN Greece Το Netflix δεν υποστηρίζει το Bird Box Challenge που έγινε viral Έρχεται CGI remake της πρώτης ταινίας Pokemon; Marvel's The Punisher Season 2 Teaser Trailer - I'm on Fire

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα