Σίγουρη είναι η ύπαρξη του "Venom 2"

Και σιγά σιγά παίρνει μορφή.

Μετά την επιτυχία της πρόσφατης συνεργασίας των Sony και Marvel στην ταινία "Venom", όλα δείχνουν ότι το sequel είναι επιβεβαιωμένο.

Σύμφωνα με το Variety, η Sony έκανε τις ανάλογες διαπραγματεύσεις για την επιστροφή της σεναριογράφου της πρώτης ταινίας, Kelly Marcel, με τα δημοσιεύματα να λένε ότι η ίδια θα αναλάβει και τον ρόλο της εκτελεστικού

παραγωγού για το sequel. Ο Tom Hardy θα επιστρέψει στον ρόλο του Eddie Brock, μιας και έχει υπογράψει για τρεις ταινίες συνολικά.

Οι Michelle Williams και Woody Harrelson αναμένονται να επιστρέψουν για το sequel, αλλά ακόμα δεν έχουμε μάθει ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης. Η επιστροφή του Ruben Fleischer είναι αμφίβολη, καθώς έχει αναλάβει το "Zombieland 2", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019.

Σε προηγούμενα δημοσιεύματα είχαμε αναφέρει ότι ο συν-σεναριογράφος του "Venom", Jeff Pinker, μάλλον δεν θα εργαστεί πάνω στο sequel και ότι η Sony θα κυκλοφορήσει ένα sequel σε συνεργασία με την Marvel μέσα στο 2020. Από τότε είχαμε υποθέσει ότι πρόκειται για το "Venom 2".

Το sequel δεν μας εκπλήσσει και τόσο, μιας και η πρώτη ταινία τα πήγε πολύ καλά στο box office, ξεπερνώντας τα "Star Wars" και "Guardians of the Galaxy" και αποκτώντας μια θέση στο top 10 του 2018 με κέρδη ύψους $855 εκ. παγκοσμίως.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας και να μας πείτε στα σχόλια τη δική σας άποψη για την ταινία.

Πως σας φαίνεται η ιδέα του sequel; Πείτε μας στα σχόλια.

IGN Greece Το symbiote θα μας καταβάλλει για ακόμα μια φορά με το "Venom 2" Ο Venom εκτοξεύεται στις πρώτες θέσεις του παγκόσμιου Box Office O Venom ξεπερνά άλλες ταινίες της Marvel στο κινέζικο box office

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα