Το σχόλιο του Πιτίνο για τον τελικό ΑΕΚ - ΠΑΟΚ!

Με ένα καυστικό σχόλιο στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter, ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε στον τελικό Κυπέλλου για ...λίγους ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως σε 5 μήνες στην Ελλάδα
έχει γίνει μάρτυρας γεγονότων που δεν έχει συναντήσει ποτέ στην πολύχρονη καριέρα του και σχολίασε την απουσία των οπαδών από τον αποψινό τελικό.

"Σε πέντε μήνες στην Ελλάδα, έχω γίνει μάρτυρας πραγμάτων που δεν έχω συναντήσει ποτέ στην προπονητική μου καριέρα. Απόψε είναι ο τελικός του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Δεν επιτρέπονται οπαδοί. 1000 προσκλήσεις έχουν δοθεί στην ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ και στην Ομοσπονδία και θα υπάρχουν 3.000 αστυνομικοί. Δηλαδή θα αντιστοιχούν 3 αστυνομικοί για 1 φίλαθλο. Και υπήρχαν 45 άτομα, τα οποία διαμαρτυρήθηκαν για τους Λέικερς... " έγραψε ο Πιτίνο στο twitter.

In my 5 months in Greece, I’ve witnessed things that I’ve never seen in coaching. Today they play the finals in soccer. No fans are allowed. 1000 invitations given to AEK-PAOK and the Federation & 3000 police. 3-1 police to fans. And there were 45 people protesting Lakers

Keywords
Τυχαία Θέματα