Νίκη 2-1 με ανατροπή για την Άστον Βίλα (video)

To αήττητο των 4 τελευταίων αγώνων που είχε η Γουεστ Μπρομ, απέναντι στην Άστον Βίλα, «έσπασε» στο Βίλα Παρκ». Στον πρώτο ημιτελικό για τα πλέι οφ ανόδου, τα ¨λιοντάρια» επικράτησαν 2-1, με ανατροπή μάλιστα και πήραν, έστω ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό.

Η Γουεστ Μπρομ, κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς, μόλις στο 16ο λεπτό, όταν από το ολέθριο σφάλμα του Γουίλαν που δεν κατάφερε χωρίς πίεση να κοντρολάρει, ο Ντουάιτ Γκείλ, δέχτηκε με χαρά το «δώρο» του αντιπάλου του και με συρτό αριστερό σουτ, άνοιξε το σκορ. Μάλιστα λίγο νωρίτερα στο 11΄οι φιλοξενούμενοι
είχαν δοκάρι με τον Τζέι Ροντρίγκες.
Αρκετά προβλέψιμη στο παιχνίδι της και με eμφανή προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού, ουσιαστικά απείλησε σοβαρά μία φορά στο πρώτο 45λεοπτο, όταν το γυριστό σουτ του Έιμπραχαμ μέσα από την περιοχή, πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τζόνστοουν.

Στο 2ο ημίχρονο προσέγγισε λάθος τακτικά το παιχνίδι η Γουεστ Μπρομ, με καθαρά παθητικό παιχνίδι, θέλησε απλώς να κρατήσει το υπέρ της σκορ και το πλήρωσε ακριβά. Στο 75΄με πολύ όμορφο αριστερό σουτ ισοφάρισε ο Χούραχαν, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι, 8 λεπτά νωρίτερα και στο 78΄κέρδισε πέναλτι η ομάδα του Ντιν, σε ανατροπή του Γκρίλις από τον Γκιμπς.
Ο Έιμπραχαμ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη. Μάλιστα στην ρεβάνς του «Χόθορνς» την ερχόμενη Τρίτη, ο Τζέιμς Σαν, δεν θα έχει στη διάθεση του, τον 2ο σκόρερ του, τον Ντουάιτ Γλέιλ που αποβλήθηκε με 2 κίτρινες κάρτες.
Keywords
Τυχαία Θέματα