Το πρώτο virtual reality "Illucity" στην Ελλάδα είναι γεγονός

Μέχρι 31 Οκτωβρίου δωρεάν.

Τα Town Cinemas στην Γλυφάδα φέρνουν το VR ‘ILLUCITY’ – μια μοναδική Virtual Reality εμπειρία για όλους. Το ‘ILLUCITY’ φέρνει έναν νέο τρόπο διασκέδασης μέσα από την απόλυτη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που προσφέρει χάρη στις αληθοφανείς σκηνές οι οποίες ξεπερνούν τον απλό κόσμο των παιχνιδιών (headset, controllers, backpack and accessories).

Virtual Reality Escape RoomVirtual Reality ArenaVirtual Reality Ride

Το ‘ILLUCITY’ είναι

έτοιμο να καταπλήξει τους παίκτες μεταφέροντας τους εκεί όπου το όνειρο και η πραγματικότητα ενώνονται… Ζήσε μια εμπειρία η οποία θα σου μείνει αξέχαστη, μόνο στα Town Cinemas – Γλυφάδα (-1 επίπεδο)!

Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2019 μπορείς να έρθεις στα Town Cinemas και να παίξεις ένα VR Arena Game ΔΩΡΕΑΝ

Λίγα λόγια για τα Town Cinemas

Τα Town Cinemas (πρώην Cinepolis) βρίσκονται στην οδό Ζησιμοπούλου 7, Γλυφάδα και έχουν ανακαινιστεί πλήρως από τον Οκτώβριο 2018 από την Tanweer Group. Διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας του κινηματογράφου όπως είναι το 4Κ laser σύστημα προβολής, το Dolby Surround 7.1 αλλά και άνετα καθίσματα με επιπλέον χώρο για τα πόδια. Οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία των νοτίων προαστίων και στις 4 αίθουσες που διαθέτουν τα Town Cinemas βλέποντας όλες τις ταινίες του Hollywood, του ελληνικού αλλά και του ξένου κινηματογράφου.

ΔΤ

IGN GreeceHalloween Event στο Allou! Fun ParkHorror Gaming: Παιχνίδια, challenges και καλεσμένοι καταλαμβάνουν το Allou! Fun ParkHalloween Event: Σημεία και Τέρατα στο Allou! Fun Park

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα