Οι Λιάγκες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τραίνο

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο παρουσιαστής που όλοι λατρεύουν να μισούν, αλλά και εκείνος που όλοι θα τον ήθελαν για παρέα, καθώς μπορεί να σχολιάσει ακόμα και την σεξουαλική ζωή των Δράκων του Κομόντο.

Αμολάει τις κακίες με τον ρυθμό που γδυνόταν και έπαιρνε ανά χείρας τον παγοκόφτη η Σάρον Στόουν στο «Βασικό Ενστικτο». Η λέξη «politically correct» του είναι άγνωστη και άμα του την πει κανείς, μπορεί να νομίσει ότι τον βρίζει και να του αστράψει κάνα δυο ξανάστροφες. Στα παιδικά του χρόνια θα έβαζε βατράχια και κορκόφυλες στις τσάντες των καθηγητριών και θα έβαζε τις συμμαθήτριές τους να

χορεύουν τσάμικο για να βλέπει τον… εσωτερικό τους κόσμο όταν θα έκαναν τα απαραίτητα χορευτικά τσαλίμια. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι απλά ένα ακόμα όνομα στο βιβλίο των παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του.

Το τι λέει το στόμα του δεν περιγράφεται. Είναι πιο πικρόχολος κι από την κουταλιά με ελληνικό μη βρασμένο καφέ και λεμόνι που μας έδιναν μικρούς οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας, όταν πόναγε η κοιλιά μας και μας έπιανε τσιρλιό.

Τα τσιφτετέλια του Μουτσινά και η φορολογική μεταρρύθμιση στο Τουρκμενιστάν

Σχολιάζει τα πάντα. Το ρεπερτόριό του μπορεί να ξεκινήσει από τα χορευτικά (κάτι ανάμεσα σε χορό της κοιλιάς, τσιφτετέλι και πυρρίχιο) που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ, να περάσει από τα λουλουδάτα καπέλα της Βασίλισσας της Αγγλίας που μοιάζουν με λεκάνη καμπινέ που κάποιος την γύρισε ανάποδα και φύτεψε από πάνω μια ορτανσία και να φτάσει μέχρι τη νέα φορολογική μεταρρύθμιση που έκανε στο Τουρκμενιστάν ο πρόεδρος της χώρας με το όνομα σιδηρόδρομο, ο Γκουρμπανγκουλί Μγιαλικγκούλιεβιτς Μπερντιμουχαμέντοφ.

Λιάγκας: Οι πατσές και το κοράκιασμα

Και τα σχολιάζει με τον δικό του τρόπο. Δεν δίστασε να πει στην εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Λιάγκα» «χοντρή με πατσές» μια παίκτρια του «GNTM2». Προ ημέρων θυμήθηκε τον Γιώργο Λιανό και του αμόλησε ένα κροσέ πιο δυνατό κι από εκείνα που έριχνε ο Μοχάμεντ Αλι, καθώς είπε: «Ο Γιώργος είναι ένας πολύ καλός παρουσιαστής, αλλά δεν έχει την προσωπικότητα να είναι νούμερο ένα».

Δεν καταλαβαίνει τίποτα και έχει έναν… κακό λόγο για όλους. Από την άλλη, όμως, όσοι τον πετροβολούνε θα πρέπει να αναλογιστούνε ότι κι εκείνοι ίσως να έκαναν ό,τι κάνει κι αυτός. Αν είχαν, βέβαια, τα κότσια να το κάνουν. Διότι θέλει κότσια να λες αυτό που σκέφτεσαι έστω κι αν γίνεσαι πιο μαυρόψυχος κι από κοράκι ή αν γίνεσαι σαν τον Μπάμπη Παπαδημητρίου που θέλει να… κορακιάσουμε όλοι και είπε προ καιρού την επική ατάκα: «Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό»!

Ο αφαλός, το μίνι, η Μενεγάκη και οι Πυγαίοι

Ο Λιάγκας είναι ο άνδρας που όλοι οι άνδρες θα ήθελαν στη παρέα τους. Θα ήταν η  ψυχή μιας αντροπαρέας. Θα σχολίαζε ό,τι έβλεπε κι ό,τι του ερχόταν στο μυαλό του. Θα έριχνε κλεφτες ματιές και θα ζαχάρωνε μια ζουμπουρλού ξανθιά στην διπλανή παρέα και θα έλεγε ότι το σούπερ μίνι της μπορεί να φτάνει μέχρι τον αφαλό της αλλά δεν είναι και υπερβολικό μπροστά σε εκείνα που έβαζε κάποτε η Μενεγάκη στις εκπομπές της και ήταν πιο κοντά κι από το ύψος των Πυγμαίων της Αφρικής.

Και φυσικά και μόνο το γεγονός ότι κατόρθωσε να τουμπάρει μια γυναικάρα φωτιά και λαύρα σαν την Φαίη Σκορδά και να την παντρευτεί θα τον έκανε τον απόλυτο ήρωα της παρέας.

Η… κατάποση αλογόμυγας, ο Ρουβάς και ο Κοντιζάς

Θα έλεγε ότι ο Ρουβάς έχει μια φωνή που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε νιαούρισμα γάτας με κοκίτη και κρώξιμο βατράχου που έχει καταπιεί αλογόμυγα και το περίφημο τραγούδι – έπος του το: «θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φας», θα το τραγουδούσε καλύτερα ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς ο φορώντας γιαπωνέζικο κιμονό αντί για την φούστα Βαλεντίνο που είχε φορέσει κάποτε ο εθνικός μας Σάάάάάάκης.

Η άσφαλτος και η Lady Αντζελα Δημητρίου

Βέβαια, θα πείτε ότι ίσως όλα αυτά να τα κάνει δημόσια στις εκπομπές του επειδή ξέρει ότι η κακία πουλάει και κάνει τα μηχανάκια των εταιρειών μέτρησης τηλεθέασης να γυρίζουν σαν τρελά. Μπορεί να έχετε και δίκιο, αλλά μεταξύ μας κανείς δεν είναι τέλειος και αλάθητος σε αυτή την ζωή και όπως είπε και η Αντζελα Δημητρίου: «Φυσικά και κάνω λάθη. Κανείς δεν είναι άσφαλτος…»

The post Οι Λιάγκες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τραίνο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα