Το προπονητικό ξεκίνημα ενός... μύθου

Δημιούργησε μια σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής έχοντας το κεφάλι κάτω. Δουλεύοντας πολύ και παραμένοντας σεμνός μέχρι το τελευταίο λεπτό της καριέρας του. Κάπως έτσι μοιάζει να ξεκινά και την προπονητική του καριέρα. Ο Στίβεν Τζέραρντ.

Ανέλαβε τους Ρέιντζερς της Γλασκώβης το καλοκαίρι στην πρώτη, αλλά πολύ απαιτητική δουλειά της νέας του καριέρας.

Μπορεί η διεκδίκηση του πρωταθλήματος να παραμένει (επί του παρόντος) προσεχής στόχος, όμως ο Άγγλος είναι γεννημένος νικητής ως προς τη νοοτροπία
του και ως τέτοιος ξεκίνησε τη θητεία του στους Σκωτσέζους.

Πολύ εύκολα θα μπορούσε να αμελήσει την Ευρώπη με στόχο την προσήλωση στο πρωτάθλημα και στο να… κυνηγήσει όσο μπορεί τη μεγάλη αντίπαλο Σέλτικ.

Παρόλα αυτά και παράλληλα με την προετοιμασία, ετοίμασε μια ομάδα που διεκδικεί ταυτόχρονα και το αποτέλεσμα. Πέρασε ήδη από τρεις προκριματικούς γύρους στο Γιουρόπα Λιγκ και έχει πλεονέκτημα (νίκη 1-0 εντός έδρας) απέναντι στη ρωσική Ούφα, ομάδα που πέρυσι τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

Ούτως ή άλλως, όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο δε γίνεται να μην αναγνωρίσουν την ποδοσφαιρική-αθλητική φυσιογνωμία του Τζέραρντ. Είτε αγαπούν είτε όχι τη Λίβερπουλ.

Το να παρατηρεί κάποιος τον τρόπο που εξελίσσεται ως τεχνικός και παράλληλα πως εξελίσσει την άλλοτε μεγάλη δύναμη που λέγεται Ρέιντζερς έχει επίσης πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Keywords
Τυχαία Θέματα