Το νέο μονοθέσιο της Red Bull

Την Τετάρτη η αυστριακή ομάδα παρουσίασε το μονοθέσιό της για τη νέα χρονιά, με το οποίο ελπίζει ότι θα ανταγωνιστεί τις Mercedes και Ferrari στη μάχη για την κατάκτηση της κορυφής.

Το αυτοκίνητο της Red Bull, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία RB15, για μία ακόμη φορά δεν έφερε τα συνηθισμένα αγωνιστικά χρώματα της ομάδας,
δηλαδή το μπλε, το κόκκινο και το κίτρινο. Πρόκειται φυσικά για συγκεκριμένη τακτική της Red Bull, η οποία συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να παρουσιάζει τα μονοθέσιά της με ειδικούς χρωματισμούς, προτού επιστρέψει στα συνηθισμένα χρώματά της, όταν αρχίσει η... δράση στην πίστα. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος!

Στο μεταξύ, ο Ολλανδός Μαξ Φερστάπεν ήταν ο πρώτος που κάθισε στη θέση του οδηγού της RB15 στο Σιλβερστόουν, με τον νέο «ομόσταυλό» του, τον Γάλλο Πιέρ Γκασλί, να παρακολουθεί.

Η Red Bull, η οποία κατέκτησε τα πρωταθλήματα οδηγών με τον Σεμπάστιαν Φέτελ και κατασκευαστών την τετραετία 2010-13, πέρυσι πανηγύρισε τέσσερις νίκες, που ήταν η καλύτερη συγκομιδή της σε μια σεζόν από το 2014 και μετά, όταν άρχισε η υβριδική εποχή της F1.

Το 2018, η Red Bull κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατάταξη των κατασκευαστών, μένοντας αρκετά μακριά από την πρωταθλήτρια, Mercedes και τη Ferrari.
Keywords
Τυχαία Θέματα