Το μήνυμα του Σέρχιο Ράμος για τον Λουίς Ενρίκε

Ο δεύτερος αγώνας της Ισπανίας για τον 6o όμιλο των προκριματικών του Euro 2020 στη Μάλτα θα έχει ένα μεγάλο απόντα, καθώς ο Λουίς Ενρίκε δεν θα βρεθεί στον πάγκο των Ιβήρων «για προσωπικούς λόγους μεγίστης σημασίας» όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, δίχως να προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Σέρχιο Ράμος μέσω Twitter, εξέφρασε τη στήριξή του στον προπονητή της «Ρόχα». «Κόουτς με λύπη μάθαμε την
είδηση. Ελπίζουμε όλα να πάνε κατ’ ευχήν. Να ξέρεις πως η ομάδα είναι στο πλευρό σου μέχρι θανάτου κι απόψε θα δώσουμε την ψυχή μας για να πάρουμε τη νίκη. Η οικογένεια είναι ιερή. Θα νικήσουμε και για εσένα. Δύναμη και κουράγιο. Μια μεγάλη αγκαλιά» ανέφερε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, τον οποίο ο Λουίς Ενρίκε είχε αποθεώσει το Σάββατο, μετά το ματς με τη Νορβηγία, χαρακτηρίζοντάς τον «μοναδικό στην ιστορία».

Míster, sentimos muchísimo la noticia. Esperamos que todo salga lo mejor posible. Que sepas que el equipo está contigo a muerte y hoy dará la cara para conseguir una buena victoria. La familia es sagrada. Ganaremos también por vosotros. Mucha fuerza y ánimo. Fuerte abrazo.

— Sergio Ramos (@SergioRamos) 26 Μαρτίου 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα