Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας του Blood & Truth

Το Playstation VR μας πηγαίνει στο Λονδίνο.

Η Sony ανακοίνωσε στο State of Play πως το Blood & Truth του SIE London Studio, θα έρθει 28 Μαΐου.

Το

παιχνίδι ανακοινώθηκε το 2017 κατά τη διάρκεια του Paris Games και σε βάζει στον ρόλο του Ryan Marks, στρατιώτη των Ειδικών Δυνάμεων, σε μια αποστολή να σώσει την οικογένεια του από τον υπόκοσμο του Λονδίνου.

Το Blood & Truth είναι εμπνευσμένο από το ‘The London Heist’ του PlayStation VR Worlds, που ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια σε αυτή την συλλογή.

Το καινούργιο gameplay trailer δείχνει λίγο από όλα. Πυροβολισμοί, άλματα από ψηλά σημεία, καταστροφές, κυνηγητά με αμάξια και άλλα πολλά. Αν ήθελες να νιώσεις σαν πρωταγωνιστής σε μια ταινία δράσης τότε αυτή φαίνεται σαν μια καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου.

Για περισσότερα από το State of Play, διαβάστε για ένα καινούργιο VR Iron Man τίτλο καθώς και VR υποστήριξη για το ερχόμενο No Man's Sky: Beyond.

Για περισσότερα νέα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Όταν δεν παραπονιέται για την κατάσταση του gaming, μπορείτε να τον βρείτε στα social media. Ή και όχι.

IGN GreeceChernobylite Kickstarter Announcement TeaserΟ Iron Man έρχεται στο PlayStation VRΑνακοινώθηκε το Lord of the Rings: Gollum

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα