Το μέλλον των τεχνικών της Λα Λίγκα

Καθώς η σεζόν 2018-19 οδεύει προς το τέλος της το μέλλον πολλών από τους τεχνικούς της Λα Λίγκα είναι αβέβαιο για την επόμενη σεζόν.

Κάποιοι έχουν εξασφαλίσει την θέση τους για την επόμενη σεζόν, ενώ κάποιοι άλλοι δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει λίγες αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί ο μαραθώνιος του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ας δούμε ποιο είναι το μέλλον των 20 τεχνικών της ισπανικής Πριμέρα για την σεζόν 2019/20.

ΑΛΑΒΕΣ
Ο Αμπελάρδο θ’ αποτελέσει παρελθόν από την Αλαβές όπως αποκάλυψε και ο πρόεδρος της ομάδας Αντόνιο Κερεχέτα. Πληρώνει την κακή πορεία
στον δεύτερο γύρο.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Η καταπληκτική πορεία με τον Γκαίθκα Γκαριτάνο στον πάγκο δεν πέρασε απαρατήρητη. Παραμένει και την επόμενη σεζόν.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ανανέωσε το συμβόλαιο του λίγους μήνες πριν έως το 2022 κι αν το εξαντλήσει θα συμπληρώσει 11 χρόνια στον πάγκο των ροχιμπλάνκος.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Με την Μπαρτσελόνα να κυνηγά το τρεμπλ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανανέωσε το συμβόλαιο του για μία ακόμη χρονιά με οψιόν έως και το 2020-21.

ΜΠΕΤΙΣ
Το μέλλον του Κίκε Σετιέν θα κριθεί στο τέλος της περιόδου αν και στην Μπέτις θέλουν να τον κρατήσουν έως και το 2021. Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2020 και τον θέλουν αρκετές ομάδες.

ΘΕΛΤΑ
Ο Φρανκ Εσκριμπά έχει εκδηλώσει την πρόθεση του να παραμείνει στον σύλλογο για μία ακόμη χρονιά. Αν η Θέλτα αποφύγει τον υποβιβασμό θα μείνει.

ΕΪΜΠΑΡ
Το συμβόλαιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τελειώνει το καλοκαίρι και το μέλλον του είναι αβέβαιο.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Το συμβόλαιο του Ρούμπι είναι έως το τέλος της επόμενης σεζόν και θα παραμείνει στην ομάδα καθώς κατάφερε να την κρατήσει στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα.

ΧΕΤΑΦΕ
Ο Χοσέ Μπορνταλάς είναι περιζήτητος αυτή την στιγμή στο ισπανικό ποδόσφαιρο καθώς η Χετάφε διεκδικεί έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει δηλώσει ότι θ’ αποφασίσει στο τέλος της σεζόν.

ΧΙΡΟΝΑ
Ο Εουσέμπιο Σακριστάν θα παραμείνει στην ομάδα αν μείνει στα σαλόνια. Έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο αλλά αν πέσει η ομάδα ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

ΟΥΕΣΚΑ
Ο Φραντσίσκο έχει συμβόλαιο έως το τέλος της περιόδου. Η ομάδα πιθανότατα θα υποβιβαστεί και εξαρτάται από τον ίδιο αν θέλει να μείνει στην Σεκούντα.

ΛΕΓΑΝΙΕΣ
Ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση με τον 47χρονο κόουτς να τείνει προς την παραμονή.

ΛΕΒΑΝΤΕ
Ο Πάκο Λόπεζ έχει την στήριξη του προέδρου Κουίκο Καταλάν, αλλά αν η ομάδα υποβιβαστεί πιθανότατα δεν θα παραμείνει.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
Ο Πάκο Χέμεθ έχει συμβόλαιο ως το 2020 και είναι αποφασισμένος ν’ ακολουθήσει την ομάδα και στην Σεκούντα Ντιβιζιόν.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Ο Ζινεντίν Ζιντάν υπέγραψε ως το 2022 και είναι αποφασισμένος να οδηγήσει εκ νέου την ρεάλ στον δρόμο των επιτυχιών.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ
Ο Ιμανόλ Αλγκουακίλ θα συνεχίσει σύμφωνα με τις επιταγές του προέδρου Χοακίν Απεριμπάϊ. Αυτή άλλωστε ήταν και η επιθυμία του προέδρου όταν τον έφερε τα Χριστούγεννα στην θέση του Ασιέρ Γκαριτάνο.

ΣΕΒΙΛΛΗ
Το μέλλον του Χοακίν Καπαρός στον πάγκο είναι αβέβαιο και η απόφαση θα παρθεί στο τέλος της σεζόν.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Ο Μαρσελίνιο έχει συμβόλαιο ως το 2020 και θα παραμείνει στον πάγκο με την ομάδα να είναι στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
Το μέλλον του Σέρχιο Γκονζάλες στον πάγκο θα εξαρτηθεί από το αν η ομάδα παραμείνει στην Πριμέρα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Αν η Βιγιαρεάλ υποβιβαστεί τότε ο Τσάβι Κανιέχα θ’ αποτελέσει παρελθόν από το κίτρινο υποβρύχιο. Το μέλλον του πάντως είναι αβέβαιο ακόμη κι αν η ομάδα παραμείνει.
Keywords
Τυχαία Θέματα