Survivor διαρροή 28/4: Έτσι έγινε το 1-0 (videos)

Survivor διαρροή 28/4: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Κυριακής (28/4). Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα της ελληνικής τηλεόρασης και μάλιστα αφορά το αγώνισμα της ασυλίας. Κυκλοφόρησαν βίντεο από το 1-0.

Αυτές τις μέρες, λόγω Πάσχα, δεν είχαμε επεισόδιο στο ριάλιτι

επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Από σήμερα το βράδυ όμως επιστρέφει στις οθόνες μας. Η πληροφορία που ήθελα την άσπρη ομάδα να έχει πλεονέκτημα για τη νίκη επιβεβαιώθηκε. Μια πλωτή εξέδρα ήταν το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία. Οι παίκτες έπρεπε να παλέψουν και να πετάξουν στο νερό τον αντίπαλό τους. Εξοντωτικό αγώνισμα κι ας μην του φαινόταν στην αρχή. Πιο δυνατή ομάδα η άσπρη έκανε το 1-0 σχετικά εύκολα με 10-5 στις νίκες. Παρότι στις αρχές το παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Από εδώ είχαμε live μετάδοση φυσικά και είχατε τα πάντα στο play by play. Θυμηθείτε εδώ.

bwin Νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι με live streaming* από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου! 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δείτε το πρώτο βίντεο

Survivor διαρροή 28/4

Παρότι το ξεκίνημα έδειξε πως πάμε για ντέρμπι, η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική. Η μαύρη ομάδα έφτασε να κερδίζει 5-4, ωστόσο οι παίκτες της ήταν στα όρια της λιποθυμίας. Φάνηκε αυτό από τον Παναγιώτη που με το ζόρι στεκόταν.

Το 2ο βίντεο από την τουρκική τηλεόραση.

κι ένα ακόμα…



Από ένα σημείο και μετά ήταν φανερό πως το παιχνίδι θα πήγαινε στο 1-0 και τη μεριά των άσπρων. Έτσι κι έγινε, αφού ακόμα και παίκτες που συνήθως κερδίζουν, όπως η Κατερίνα Δαλάκα, δεν τα κατάφεραν. Δείτε παρακάτω πως τελείωσαν το πρώτο παιχνίδι ασυλίας.

Ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα αγώνων για το στοίχημα από στο Betarades.gr

Survivor διαρροή 28/4

Το 4ο βίντεο από την τουρκική τηλεόραση

…και το πέμπτο και τελευταίο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.



The post Survivor διαρροή 28/4: Έτσι έγινε το 1-0 (videos) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα