Το μέλλον των διδύμων Lannister πρόδωσε ο Nikolaj "Jamie" Coster-Waldau

Happy ending ή απλώς επιβίωση;

Η μεγάλη επιτυχία του HBO με τίτλο "Game of Thrones", βασισμένη στη σειρά μυθιστορημάτων "A Song of Ice and Fire" του George R.R. Martin, φτάνει στο τέλος, και περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις. Η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν έχει προβλέπεται μέσα στο 2019, οι περισσότεροι πρωταγωνιστές έχουν ήδη ολοκληρώσει τις σκηνές τους και αποχωρούν από τα γυρίσματα και μαζί τους και ο Nikolaj Coster-Waldau, ή αλλιώς Jamie Lannister ή αλλιώς ο "Σφαγέας του

Βασιλιά".

Οι ρόλοι τους μπορεί να έχουν τελειώσει, οι πρωταγωνιστές ωστόσο μιλούν ακόμα γι'αυτούς και προδίδουν στοιχεία που ανεβάζουν τον πήχη ανυπομονησίας των φαν. Πρόσφατες πληροφορίες που φέρνει στη δημοσιότητα το Harpers Bazzar (και μέσω του comicbook) θέλουν τον Coster-Waldau να μιλά σχετικά με το μέλλον του Jamie και της δίδυμης αδερφής του Cersei.

"Ήταν μία έκπληξη", δήλωσε ο Coster Waldau και συνέχισε, "Θεέ μου, κάθε φορά που έπαιρνα το νέο σενάριο σκεφτόμουν, 'Εντάξει, αυτό θα είναι πιθανότατα το ένα [το τελευταίο]'. Αλλά όχι. Τα παιδιά Lannister τα κατάφεραν μέχρι το τέλος". Βεβαίως, στην οικογένεια των Lannister έχουν ακόμα έναν αδερφό, τον Tyrion, αλλά μάλλον ο ηθοποιός δεν αναφερόταν στον "αγαπημένο" τους νάνο.

Το σενάριο φαίνεται πως ικανοποίησε ιδιαίτερα τον τηλεοπτικό Jaime. Ο ίδιος δήλωσε πως έγραψε ένα γράμμα προς τους συγγραφείς για να τους δηλώσει τα συναισθήματα του, στο οποίο ανέφερε πως, "Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερη δουλειά με το τέλος αυτής της ιστορίας". Στη συνέντευξη του, συμπλήρωσε πως, "Για εμένα, ήταν πολύ ικανοποιητικό αλλά και μεγάλη έκπληξη. Έβγαζε ακόμα νόημα. Δεν ήταν σαν τις περιπτώσεις όπου ο δολοφόνος αποκαλύπτεται στην τελευταία πράξη και είσαι, 'Α! Δεν το προέβλεψα αυτό'. Εδώ, έκαναν μια πραγματικά, πραγματικά καλή δουλειά".

Τα στοιχεία για την τελευταία σεζόν του "Game of Thrones" συσσωρεύονται, και η ημερομηνία ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Ο Iain Glen ήταν από τους πρώτους ηθοποιούς που μίλησε για το τέλος της σειράς, χαρακτηρίζοντάς το γλυκόπικρο, η "Μητέρα των Δράκων" ακολούθησε. Μαζί και οι τηλεοπτικές αδερφές και κόρες των Stark, Sophie Turner και Maisie Williams, και πιο πρόσφατα η Nathalie "Missandei" Emmanuel.

Το HBO έκανε μια "εγκάρδια" κίνηση και δημοσίευσε μερικά πλάνα των σειρών του, μαζί και για το "Game of Thrones", και το κοινό περιμένει εναγωνίως για να δει την εξέλιξη της σειράς.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Μετέωρη παραμένει η μοίρα δύο χαρακτήρων του "Game of Thrones"
Keywords
Τυχαία Θέματα