Έτοιμη να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το τηλεοπτικό "Snowpiercer"

Και ο Steven Ogg μίλησε σχετικά.

Μέσα από συνθήκες κακοκαιρίας πέρασε η τηλεοπτική απόδοση του "Snowpiercer", μέχρι να φτάσει στην πρόσφατη ανακοίνωση που αφορά την ημερομηνία πρεμιέρας της. Από την αρχική ανακοίνωση για το εγχείρημα έχουν περάσει τρία χρόνια, και η σειρά θα περιμένει ακόμα ένα χρόνο μέχρι να προβληθεί.

Μέσα στο 2018 μόνο, η σειρά έχασε τον showrunner της και αργότερα τον σκηνοθέτη της, δύο εξελίξεις αρκετά ισχυρές για να πάνε πίσω το πρόγραμμα φράζοντας τον δρόμο της σειράς προς τις μικρές οθόνες. Τώρα, τουλάχιστον, έχει οριστικοποιηθεί στο περίπου το πότε θα γίνει

αυτή η πρεμιέρα, σύμφωνα και με το comicbook. Ο πρωταγωνιστής Steven Ogg, που θα ενσαρκώσει τον καριερίστα εγκληματία και έναν εκ των ηγετών της χαμηλότερης τάξης, "σκληραγωγημένο και τραυματισμένο από τις μάχες", Pike, μίλησε σχετικά με τη σειρά.

"Το 'Snowpiercer', βασίζεται στην ταινία. Είναι μία τηλεοπτική σειρά, είναι για το TNT, το διεθνές Netflix, Ιούνιο του επόμενου χρόνου", απάντησε ο Ogg όταν ερωτήθηκε σχετικά με τη σειρά, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Salt Lake City’s FanX.

Σχετικά με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής με τους συντελεστές της σειράς, ο Scott Derrickson ("Doctor Strange) είχε ήδη σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο, του οποίου το 70-σέλιδο σενάριο χαρακτήρισε ως "το καλύτερο που έχω διαβάσει. Ο πιλότος μεγάλης διαρκείας που έκανα βασισμένος σε αυτό το σενάριο ίσως είναι η καλύτερη δουλειά μου". Αποχώρησε, ωστόσο, από την προ-παραγωγή της σειράς, χωρίς να επιστρέψει για τα επαναληπτικά γυρίσματα, λόγω διαφωνίας του με τον νέο showrunner, Graeme Manson, που κάλυψε τη θέση του Josh Friedman. "Ο νέος showrunner έχει μια δραστικά διαφορετική αντίληψη για τη σειρά. Προσπερνάω το δικαίωμά μου να σκηνοθετήσω τα εκτεταμένα επαναληπτικά γυρίσματα".

Όσον αφορά το cacst, μαζί με τον Steven Ogg θα δούμε και τη βραβευμένη με Όσκαρ Jennifer Connelly, στον ρόλο της Melanie Cavill, ή αλλιώς της Φωνής του Τραίνου. Επιπλέον, ρόλους το cast κατέχουν και οι Daveed Diggs, Mickey Sumner, Susan Park, Benjamin Haigh. Για τους Connelly και Diggs εξέφρασε ο Ogg τα συναισθήματα του, μαζί και το πως είναι να βρίσκεσαι στο στούντιο των γυρισμάτων του "Snowpiercer".

"Daveed Diggs, Jennifer Connelly, καταπληκτικό cast. Και φαίνεται απίθανο", δήλωσε ο Ogg και συμπλήρωσε, "Είμαστε στο στούντιο με αυτά τα τρένα, και είναι εκπληκτικό. Θα επιστρέψω εκεί την Τρίτη, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος".

Το Netflix εξασφάλισε και διεθνή δικαιώματα για την προβολή της σειράς, πράγμα που σημαίνει ότι μέσω του TNT το "Snowpiercer" θα προβληθεί και πέρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα. Τη σειρά που θα κάνει την πρεμιέρα της τον Ιούνιο του 2019 περιέγραψε η Sarah Aubrey, εκτελεστική αντιπρόεδρος αρχικού προγραμματισμού για το TNT. "Η επιστημονική φαντασία είναι το τέλειο γένος για να εξεταστούν ζητήματα φυλής, τάξης, φύλου και φυσικών πηγών με συναρπαστικό σενάριο που παρακινεί τη σκέψη. Το 'Snowpiercer' θα εξερευνήσει αυτά τα σχετικά ζητήματα ενώ επιβιβάζεται για μία άγρια, γεμάτη δράση διαδρομή".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceO σκηνοθέτης του "Doctor Strange" αποχωρεί από την τηλεοπτική μεταφορά του "Snowpiercer"To τηλεοπτικό Snowpiercer χάνει τον showrunner τουΤο TNT έτοιμο να φέρει το "Snowpiercer" στη μικρή οθόνη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα