Το μάθημα της 2ης ημέρας και οι συμπτώσεις με τον αριθμό 3!

Το μάθημα που μας δίδαξε η 2η ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να αφήνεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να χάσεις!

Κοιτάζοντας πίσω πια στην 2η ημέρα του παγκοσμίου Κυπέλλου, μένεις στις μεγάλες στιγμές. Και αυτές μας τις χάρισε απλόχερα στο Σότσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.Και οι τρεις αναμετρήσεις κρίθηκαν στο τέλος. Ο Ρονάλντο με το άπιαστο φάουλ απέτρεψε την ήττα της Πορτογαλίας, η Ουρουγουάη χρειάστηκε στο τέλος την βοήθεια ενός αμυντικού της, του Χιμένες για να νικήσει για πρώτη φορά σε πρεμιέρα
μετά το Μουντιάλ του Μεξικού το 1970.

Μετά από αήττητο σερί 18 αγώνων, το Μαρόκο ηττήθηκε στην εκπνοή, από το γκολ ενός παίκτη του..Του Μπουχαντούζ. Δεύτερο αυτογκόλ για τους Αφρικανούς σε τελική φάση, μετά από αυτό του Τσίπο στην Γαλλία το 1998.
Μεγάλη μέρα για το Ιράν των Μασούντ, Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί (και οι 3 βασικοί) που νίκησε σε Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Στις 21 Ιουνίου του 1998 είχε επικρατήσει των ΗΠΑ με σκορ 2-1.

Και βέβαια ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε άλλη μία «μαγική» βραδιά στην καριέρα του. Στα 33 του χρόνια, πέτυχε τρία γκολ στο 3-3 με την Ισπανία, στο 3ο παιχνίδι της βραδιάς!. Δεν τελειώνουν όμως εδώ οι συμπτώσεις με τον αριθμό 3. Ο άσος της Ρεάλ, έγινε ο 3ος Πορτογάλος που πετυχαίνει χατ τρικ σε Μουντιάλ, μετά τους Εουσέμπιο (1966) και Παουλέτα (2002).
Keywords
Τυχαία Θέματα