Το κυνήγι της Γιουβέντους συνεχίζεται (video)

Η Νάπολι επικράτησε της Λάτσιο 2-1 και μείωσε την διαφορά από την Γιουβέντους στους έξι βαθμούς. Παράλληλα παρέμεινε αήττητη για δέκατο-έκτο συνεχόμενο παιχνίδι στο Σαν Πάολο!

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο! Πρέπει να νικάει και να ελπίζει ότι κάποια στιγμή η Γιουβέντους θα πετάξει βαθμούς! Το 2-1 είναι δίκαιο αλλά δεν λέει την αλήθεια για το ματς.

Η Νάπολι εκτός από τα δύο γκολ είχε και τέσσερα δοκάρια και έπρεπε να έχει καθαρίσει πιο γρήγορα αυτό το παιχνίδι!
Παρόλα αυτά πέτυχε την ενδέκατη νίκη της στα τελευταία δεκατέσσερα ματς απέναντι στην Λάτσιο έστω και με λίγο άγχος στο φινάλε.

Ο Καγεχόν (34') με το πρώτο φετινό γκολ του άνοιξε το σκορ και ο Μίλικ με καταπληκτικό φάουλ (37') έκανε το 2-0! Οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερα δοκάρια. Ο Μίλικ είχε δύο και από ένα οι Φαμπιάν και Καγεχόν!

Η Νάπολι δεν τελείωσε το ματς και η Λάτσιο άρχισε να ελπίζει ξανά όταν μείωσε ο Ιμόμπιλε (65') σε 2-1! Η αποβολή του Ατσέρμπι όμως στο 70ο λεπτό έκανε ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια των φιλοξενούμενων!

Η Νάπολι έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Η Λάτσιο προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει. Το 2-1 έμεινε ως το τέλος και η Νάπολι μείωσε στους έξι την διαφορά από την Γιουβέντους.

ΝΑΠΟΛΙ : Μέρετ - Μαλκουί, Αλμπιόλ, Μαξίμοβιτς, Ρουί - Καγεχόν (88' Χισάι), Φαμπιάν, Ντιαβαρά (72' Βέρντι), Ζιελίνσκι - Μέρτενς (82' Ουνάς), Μίλικ

ΛΑΤΣΙΟ : Στρακόσα - Φελίπε (28' Μπάστος), Ατσέρμπι, Ράντου - Λούλιτς, Παρόλο, Λέιβα, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (72' Πάτρικ), Λουκάκου (46' Κορέα) - Λ. Αλμπέρο, Ιμόμπιλε
Keywords
Τυχαία Θέματα