Ντεμπούτο Πετρόπουλου με δύο γκολ και ...ρεκόρ! (photos)

Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά τη μεταγραφή του στον Ασπρόπυργο, ο Αντώνης Πετρόπουλος έκανε το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα και σκόραρε δύο γκολ στο παρθενικό του παιχνίδι με το σύλλογο της Δυτικής Αττικής.

Ο "Πετρογκόλ" σημείωσε δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του στην άνετη εκτός έδρας νίκη του Ασπρόπυργου με 4-0 επί του ΑΟ Εικοσιμίας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.


Ο Πετρόπουλος άνοιξε το σκορ 7ο λεπτό, ενώ στο 27' κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο Καραλής δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0 με τον Πρίκα στο 28' και στο 61ο λεπτό, ο Πετρόπουλος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Καραλής στο 72ο λεπτό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Αντώνης Πετρόπουλος σημείωσε γκολ στο ντεμπούτο του στο βασικό σχήμα ομάδας για έβδομη φορά στην καριέρα του, δημιουργώντας το δικό του ρεκόρ!

Ο έμπειρος επιθετικός έχει σκοράρει στην παρθενική του εμφάνιση με το Αιγάλεω, τον Παναθηναϊκό, τον ΟΦΗ, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τη Δόξα Δράμας και τον Πλατανιά, ενώ συνέχισε την εντυπωσιακή του επίδοση και στην πρώτη του παρουσία με την ομάδα του Ασπρόπυργου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Keywords
Τυχαία Θέματα