Το Through the Darkest of Time θα εκδοθεί από την HandyGames

Μπορείτε να οδηγήσετε την ομάδα στην πιο σκοτεινή όλων των εποχών;

Η περίοδος ανάμεσα στον Ιανουάριο του 1933 και στον Μάιο του 1945 ήταν η πιο σκοτεινή για τον λαό της Γερμανίας, για την Ευρώπη και ίσως για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Με την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ και του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος του, ένα καθεστώς φόβου και τρόμου απέκτησε δύναμη στη Γερμανία. Πολύ σύντομα τα μέλη του κόμματος άρχισαν να παρενοχλούν, να φυλακίζουν, ακόμα και να δολοφονούν οποιονδήποτε είχε αντίθετες απόψεις ή ανήκε σε μια μειονότητα που δεν ταίριαζε με τη διαταραγμένη οπτική τους για τον κόσμο.

Παρά

το ότι υπήρξαν εκατομμύρια που στήριζαν τους Ναζί, υπήρχαν και λίγοι άνθρωποι που ένοιωθαν την ανάγκη να αντισταθούν σε αυτό το τερατούργημα. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο επικίνδυνη, πόσο τρομακτική ήταν αυτή η σκέψη; Να έχεις να αντιμετωπίσεις ένα ολόκληρο έθνος μόνος σου; Μια κυβέρνηση που νομοθετούσε όπως τη βόλευε, που δεν την ήλεγχε κανείς, που δεν ήταν δέσμια κάποιας ηθικής κατεύθυνσης; Δικαστές, Εισαγγελείς, Αστυνομία – όλοι υπό την εξουσία του Κόμματος.

Αυτή είναι η ατμόσφαιρα του Through the Darkest of Times της Paintbucket Games. Οι παίκτης γίνεται ο ηγέτης μιας μικρής αντιστασιακής ομάδας στο Βερολίνο του 1933, η οποία θέλει να καταπολεμήσει το Τρίτο Ράιχ. Αυτό δεν είναι κάτι φυσικό για τα μέλη της ομάδας – δεν είναι εκπαιδευμένοι μαχητές της αντίστασης. Είναι φυσιολογικοί άνθρωποι, ίσως Εβραίοι ή Καθολικοί, μέλη του κομμουνιστικού κόμματος ή απλά πατριώτες, που δεν θέλουν τη χώρα τους να εξουσιάζεται από εγκληματίες.

Δείτε το trailer της ανακοίνωσης του παιχνιδιού εδώ:

Η ομάδα στοχεύει να οργανώσει μικρές επιθέσεις στο καθεστώς – να ρίξει φυλλάδια για να μάθει ο κόσμος τι σχεδιάζουν πραγματικά οι Ναζί, να βάψει μηνύματα στους τοίχους, να σαμποτάρει, να μαζέψει πληροφορίες, να στρατολογήσει κι άλλα μέλη. Και όλα αυτά παραμένοντας κρυφή – μόλις οι δυνάμεις του καθεστώτος μάθουν για την ομάδα σας, η ζωή κάθε μέλους θα βρίσκεται σε κρίσιμο κίνδυνο.

Μπορείτε να οδηγήσετε την ομάδα στην πιο σκοτεινή όλων των εποχών;

Δελτίο Τύπου

IGN Greece Party Hard 2 - Launch Trailer Hitman 2 - How to Hitman (The Briefcase) Trailer Ride 3 - Extreme Customization Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα