Αστρονομική η επιτυχία του Red Dead Redemption 2

Και όχι άδικα.

Στα 725 εκατομμύρια δολάρια ανήλθαν τα έσοδα του πρώτου τριημέρου για το Red Dead Redemption 2.

Η Rockstar Games ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι έσπασε τα παρακάτω ρεκόρ:

Μεγαλύτερο opening weekend σε πωλήσεις λιανικής, συγκριτικά με όλες τις κυκλοφορίες παιχνιδιώνΔεύτερο καλύτερο σε αριθμό πωλήσεις, σε περίοδο τριών ημερών, μετά το GTA
VΠιο επιτυχημένη κυκλοφορία παιχνιδιού για το 2018Περισσότερα pre-orders πλήρους παιχνιδιού στην ιστορία του PlayStation NetworkΠερισσότερες πωλήσεις πρώτης ημέρας στο PlayStation NetworkΠερισσότερες πωλήσεις τριημέρου σε παιχνίδι στην ιστορία του PlayStation Network.

Μια επική ιστορία τιμής και αφοσίωσης που λαμβάνει χώρα στις ημέρες που οι outlaws δεν χωρούν πια στον κόσμο, το Red Dead Redemption 2 ακολουθεί τον Arthur Morgan και τη συμμορία του Van der Linde, καθώς κλέβουν και πολεμούν, ταξιδεύοντας στη σκληροτράχηλη Αμερική για να επιβιώσουν. Μετά από μια ληστεία στη δυτική πόλη του Blackwater η συμμορία αναγκάζεται να φύγει, και με τους ομοσπονδιακούς πράκτορες και τους καλύτερους κυνηγούς κεφαλών στο έθνος να τους κυνηγούν, οι εσωτερικές διαμάχες απειλούν να διαλύσουν τη συμμορία, αφήνοντας τον Arthur να επιλέξει ανάμεσα στα δικά του ιδανικά και την πίστη στη συμμορία που τον μεγάλωσε.

Μην ξεχνάτε ότι τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, αρχικά ως beta, αλλά μέχρι να έρθει αυτός ο καιρός, μπορείτε να διαβάσετε το Review του IGN Greece για το αριστούργημα, Red Dead Redemption 2.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceH Rockstar δηλώνει "ευγνώμων" που δεν κυκλοφορεί το GTA 6 στην εποχή του TrumpΑποκαλύφθηκε το Companion App του Red Dead Redemption 2Ενθουσιασμός ξέσπασε με διαρροή gameplay από το Red Dead 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα