Το "The Umbrella Academy" θα μας... χαιρετήσει το 2019

Το Netflix δημοσίευσε μια εικόνα-teaser για τη νέα σειρά, βασισμένη στην ομώνυμη σειρά κόμικς.

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, το "The Umbrella Academy" έρχεται στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα στο Netflix.

Η υπηρεσία streaming, πρόσφατα, δημοσίευσε στο Twitter της μια

εικόνα – promo art για την επερχόμενη σειρά δράσης, με τον υπαινιγμό ότι θα κάνει πρεμιέρα το 2019:

#UmbrellaAcademy says hello ... in 2019. pic.twitter.com/hDKakTbMsa

— See What's Next (@seewhatsnext) 19 Ιουλίου 2018

Το promo art παρουσιάζει το κύριο cast της σειράς: τον Tom Hopper ως Luther, τον David Castaneda ως Diego, την Emmy Raver-Lampman ως Allison, την Ellen Page ως Vanya, τον Robert Sheehan ως Klaus και τον Aidan Gallagher ως Number Five – ενώ όλοι ποζάρουν με διαφορετικές ομπρέλες μπροστά από τα πρόσωπά τους.

Το ρεπορτάζ από το Comicbook αναφέρει πως, ο Jeremy Slater υπογράφει το "The Umbrella Academy" και θα είναι βασισμένο στη σειρά κόμικς "Dark Horse", που έχει γράψει ο Gerard Way και έχει σχεδιάσει ο Gabriel Ba. Η σειρά αναφέρει την ιστορία μιας εκκεντρικής, δυσλειτουργικής και αποξενωμένης οικογένειας υπερήρωων. Η οικογένεια αναγκάζεται να ενωθεί για να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του πατέρα της.

Το cast, επίσης, περιέχει τους Mary J. Blige ως Cha-Cha και Kate Walsh ως Handler.

Ο Steve Blackman θα είναι ο showrunner και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, μαζί με τους Bluegrass Television και το δίδυμο των Mike Richardson και Keith Goldberg από την Dark Horse Entertainment. Ο Gerard Way θα είναι, επίσης, στους εκτελεστικούς παραγωγούς.

Τα κόμικς "The Umbrella Academy" έκαναν ντεμπούτο το 2007, με την πρώτη μίνι σειρά, "The Umbrella Academy: Apocalypse", η οποία ήταν και αυτή που ενέπνευσε τους συντελεστές να φέρουν τα κόμικς στη μικρή οθόνη. Μια δεύτερη μίνι σειρά, "The Umbrella Academy: Dallas", ακολούθησε το 2008. Η τρίτη μίνι σειρά, "The Umbrella Academy: Hotel Oblivion", εργάζεται επί του παρόντος από τον Way και τον Ba, οι οποίοι έχουν υποσχεθεί και μια τέταρτη μίνι σειρά. Η σειρά έχει λάβει πολλά βραβεία της βιομηχανίας κόμικς.

Το "The Umbrella Academy" αναμένεται στο Netflix το 2019.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN Greece[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixΟ Ben Affleck θα συμμετάσχει στο "The Last Thing He Wanted"Έρχεται σειρά από την Niantic, την εταιρεία που μας έδωσε το Pokemon GO

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα