“Καμπάνα” για 13 παίκτες από την FIBA

Η FIBAτιμώρησεδεκατρείς παίκτες συνολικά από την αναμέτρηση των Φιλιππίνων με την Αυστραλίαγια όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων γιατα προκριματικά του Μουντομπάσκετ!

Συνολικά δέκα παίκτες από τις Φιλιππίνες τιμωρήθηκαν με συνολικάτριάντα-πέντε αγώνες και τρεις Αυστραλοί (...ένας εκ των οποίων ο συμπαίκτηςτου Γιάννη Αντετοκούνμπο στους MilwaukeeBucks, Θον Μέικερ για τρεις αγώνες) θαχάσουν συνολικά εννέα ματς! Οι ομοσπονδίες των δύο χωρών τιμωρήθηκαν επίσης μεχρηματικό πρόστιμο! Οι Φιλιππίνες με 215.000 Ευρώ και ηΑυστραλία με 85.000 Ευρώ!

Εκτός

από τις τιμωρίες των παικτών και το χρηματικό πρόστιμο οιΦιλιππίνες θα παίξουν τον επόμενο αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς τονπροπονητή τους Βίνσεντ Ρέγες ο οποίος επίσης τιμωρήθηκε για ένα παιχνίδι και μεχρηματικό πρόστιμο 8.500 Ευρώ ενώ από τα επόμενα τρία θα λείψει ο βοηθόςπροπονητή Τζόζεφ Ουίτσικο!

Η σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων ξέσπασε στο ματςπου διεξήχθη στις 2 Ιουλίου στην Φίλιπιν Αρένα στο Μπουλακάν!


Keywords
Τυχαία Θέματα