Ενρίκε: Στην κορυφή σε δυο χρόνια

Σίγουρος για τον εαυτό του και αποφασισμένος να επαναφέρει την Ισπανία στην κορυφή σε δυο χρόνια εμφανίστηκε στην παρουσίασή του ως νέος ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβήρων ο Λουίς Ενρίκε.

«Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι προπονητής στην εθνική Ισπανίας. Θα προσπαθήσω να βελτιώσω την εικόνα της ομάδας αναλύοντας σε βάθος τι συνέβη τα τελευταία χρόνια, πάντως Λοπετέγι και Ιέρο έκαναν πολύ καλή δουλειά. Στόχος μας είναι να νικήσουμε στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση σε δυο χρόνια. Η αποτυχία είναι
βαριά λέξη για μια εθνική ομάδα που μας έδωσε πολλά και τη θαυμάζουμε. Θα υπάρξουν αλλαγές, δεν θα γίνει επανάσταση» είπε στην παρουσίασή του από τον πρόεδρο Λουίς Ρουμπιάλες και τον αθλητικό διευθυντή της ισπανικής ομοσπονδίας Φρανθίσκο Μολίνα, ο Λουίς Ενρίκε.

«Το να είσαι προπονητής σημαίνει ότι έχεις μεγάλη υπευθυνότητα, αγωνίζεσαι για τη χώρα σου.Έχουμε μια εθνική ομάδα που ξέρει καλά πώς να αμυνθεί και να επιτεθεί και να είναι επιθετική όταν έχει τη μπάλα. Στόχος μου είναι να εξελίξω ποδοσφαιριστές στη βάση της δικής μου ποδοσφαιρικής άποψης. Πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι και αποτελεσματική στην κυκλοφορία της μπάλας» σχολίασε ο πρώην τεχνικός της Μπαρσελόνα και διάδοχος του Λοπετέγι στον ισπανικό πάγκο.

«Θα συνεχίσουμε να έχουμε το στιλ μας, θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε, πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα με μεγαλύτερο βάθος. Θα είμαι ο προπονητής όλων των Ισπανών ποδοσφαιριστών» υποσχέθηκε ο Ενρίκε.
Keywords
Τυχαία Θέματα