Το Rym 9000 έρχεται στο PS4

Κυκλοφορεί στις 15 Φεβρουαρίου στην κονσόλα της Sony.

H Eastasiasoft Limited ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Rym 9000 στο PS4. To εν λόγω vertical shoot 'em up που αναπτύχθηκε από την Sonoshee και κυκλοφόρησε στις αρχές του 2018 στα PC βρίσκεται καθ' οδόν προς το PS4 από την Rainbite,

η οποία και ανέλαβε το port του.

Το Rym 9000 υπόσχεται μια εκρηκτική εμπειρία υψηλών οκτανίων που θα διεγείρει τις αισθήσεις σας και θα κάνει τα μάτια και τα αυτιά σας να... ματώσουν. Ο σκοπός σας είναι να ολοκληρώσετε τα πέντε levels του παιχνιδιού και να φτάσετε στη Σελήνη για να ανακτήσετε τον μυθικό θησαυρό Rym 9000. Με βάση το lore το Rym 9000 είναι ένα θρυλικό τεχνούργημα, το οποίο κατασκευάστηκε από έναν αρχαίο πολιτισμό και στη συνέχεια θάφτηκε στο φεγγάρι. Η δημιουργία της Sonoshee διακρίνεται για το ιδιαίτερο art style της που είναι ικανό να προκαλέσει... επιληψία, αλλά και για το εντυπωσιακό soundtrack της (Roex).

Η physical έκδοση του Rym 9000 θα διατεθεί σε μόλις 1.600 αντίτυπα μέσω του Playasia έναντι 31.52€ (στην τιμή περιλαμβάνονται και τα μεταφορικά).

Η συσκευασία θα περιλαμβάνει τα εξής:
- Το Rym 9000 Collector's Box
- Ένα region free blu-ray με το παιχνίδι
- 48σέλιδο εγχειρίδιο οδηγιών
- Το soundtrack σε CD
- Ένα αριθμημένο πιστοποιητικό γνησιότητας

Το Rym 9000 θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου σε ψηφιακή μορφή, ενώ η physical έκδοσή του διατίθεται από τις 31 Ιανουαρίου στο Playasia.

IGN GreeceΗ ΕΑ δουλεύει σε καινούργια Need For Speed και Plants vs Zombies παιχνίδιαΑνακοινώθηκε το Groundhog Day: Like Father Like Son για VRΤο Game Store της Epic δεν είναι έτοιμο για μεγάλα παιχνίδια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα