Η Nintendo έρχεται με νέο Direct πολύ σύντομα

35 λεπτά ενημερώσεων.

Η Nintendo επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει για εμάς ένα Nintendo Direct για τις 13 Φεβρουαρίου.

Έχοντας ανακοινωθεί από την Nintendo, αυτό το Direct θα λάβει χώρα στις 12 π.μ στις 14 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει 35 λεπτά.

Αυτό θα είναι και το πρώτο Direct από το Super

Smash Bros. Ultimate Direct την 1η Νοεμβρίου του 2018, αν και η εταιρεία έχει προχωρήσει και σε άλλες, μικρότερες παρουσιάσεις, όπως το Indie Highlights του προηγούμενου μήνα.

Το Fire Emblem: Three Houses αποκαλύφθηκε στην E3 2018 και θα είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που θα έρθει σε κονσόλα της Nintendo από το Fire Emblem: Radiant Dawn του Wii.

Βέβαια, αναμένουμε και άλλα πολλά παιχνίδια, όπως τα Animal Crossing, Yoshi's Crafted World, Luigi's Mansion 3, Pokemon και πολλά άλλα.

Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν φήμες για τη δημιουργία ενός μικρότερου, πιο φορητού Switch, οπότε ίσως να μάθουμε περισσότερα νέα μεθαύριο.

Τέλος, με το Metroid Prime 4 να ξεκίνησε εκ νέου την ανάπτυξή του, ίσως η Nintendo να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιο δρόμο θα ακολουθήσει από δω και πέρα.

Βέβαια, όλα αυτά είναι υποθέσεις, οπότε αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα σε μερικές ώρες.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΗ Nintendo έχει ακόμα πολλά που δεν μας έχει ανακοινώσει για το 2019Nintendo Switch: Έρχεται built in voice chatΗ Nintendo θα επικεντρωθεί στην επέκταση της πνευματικής της ιδιοκτησίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα