Το Red Dead Redemption 2 πιθανότατα να έρχεται με δύο δίσκους

Παλίες καλές εποχές!

Το Red Dead Redemption 2 εμφανίστηκε online, και αν είναι αυθεντική η συσκευασία τότε δείχνει πως η έκδοση εμπορίου για Playstation 4 θα περιέχει 2 δίσκους.

Στο πίσω μέρος της συσκευασίας, ένα σύμβολο υποδηλώνει την έκδοση διπλού δίσκου. Αυτό το συναντούσαμε κυρίως σε παιχνίδια παλαιότερης γενιάς όπου ο αποθηκευτικός χώρος ενός δίσκου δεν ήταν αρκετός.

Τα Dual

layer Blu-Ray discs που χρησιμοποιεί το Platstation 4 μπορούν να αποθηκεύσουν στο μέγιστο 50GB δεδομένων. Με τα αρχεία του Red Dead Redemption 2 να κυμαίνονται από 88GB έως 105GB δικαιολογείται και η απόφαση της Rockstar.

Αν αυτός είναι ο λόγος τότε πολύ πιθανό και το Xbox One να χρησιμοποιεί δύο δίσκους σαν λύση. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο από τη συσκευασία τι περιέχει κάθε δίσκος.

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου 2018 για PlayStation 4 και Xbox One. Αν ενδιαφέρεστε για την ψηφιακή έκδοση, μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία του τίτλου από αυτήν την Παρασκευή.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceΚάντε χώρο στα PS4 και τα XBOX σας για το Read Dead Redemption 2Το Discord άνοιξε τα ψηφιακό κατάστημά τουΈρχεται νέο τρέιλερ για το Red Dead Redemption 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα