Οι δημιουργοί του Witcher αποκαλύπτουν μυστικά για την ενδέκατη επέτειο της σειράς

Έντεκα χρόνια, έντεκα μέρες και έντεκα μυστικά!

Μέσα στις επόμενες έντεκα ημέρες, η CD Projekt Red θα μοιραστεί μαζί μας έντεκα διαφορετικά "μυστικά" για το Witcher για να τιμήσει τη ενδέκατη επέτειο της σειράς.

Πρώτα θα δούμε το κρυφό μέχρι τώρα concept art από το The Witcher 3: Wild Hunt με

κεντρικό θέμα τη μάγισσα Triss Merigold. Σύμφωνα με την δημοσίευση της CD Projekt Red στο Twitter, παρακάτω μπορείτε να δείτε την "Triss από το Witcher 3, με outfit από το Witcher 2".

Σύμφωνα με την CD Projekt μέχρι τον Μάρτιο του 2018, η καταξιωμένη σειρά action RPG έχει πουλήσει 33 εκατομμύρια αντίγραφα. Η τελευταία επιτυχία της σειράς, το The Witcher 3, κυκλοφόρησε το 2015 και βραβεύτηκε ως ο τίτλος της χρονιάς. Το review του τίτλου από την IGN λέει πως "το εξαιρετικό σύστημα μάχης και το RPG gameplay το φτάνει σε επίπεδο που ελάχιστα άλλα RPG υπάρχουν".

Παρότι η CD Projekt Red απομακρύνεται λίγο από τη σειρά Witcher με το νέο RPG που ετοιμάζει, ο προγραμματισμός της κυκλοφορίας του Thronebreaker: The Witcher Tales δεν έχει αλλάξει για φέτος. Το single-player spin off του Gwent προσφέρει 30 ώρες ιστορίας που συνδυάζει "αφηγηματική εξερεύνηση με μοναδικούς γρίφους".

Μην ξεχάσετε πως αύριο θα σας παρουσιάσουμε ένα ακόμα "μυστικό" της σειράς The Witcher.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

IGN Greece Οι περιπέτειες του Geralt στο θεατρικό σανίδι H CD Projekt Red γιόρτασε τα 10 χρόνια της σειράς Witcher H παραγωγός εταιρεία του Witcher και η Πολωνική κυβέρνηση συγκεντρώνουν κεφάλαιο για ‘καινοτόμα’ παιχνίδια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα