"Ψήνεται" επιστροφή Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα;

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν Νεϊμάρ, απ' ό,τι φαίνεται δεν έχει ξεχάσει τη θητεία του στην Μπαρτσελόνα και σκέφτεται την επιστροφή του στο Καμπ Νου. Σύμφωνα με τη Μουντο Ντεπορτίβο, στη συμφωνία-μαμούθ μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, υπάρχει ένας όρος σύμφωνα με τον οποίο ο Νεϊμάρ μπορεί να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τους Παριζιάνους
με το ίδιο ακριβώς ποσό που αποκτήθηκε, δηλαδή 220 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Γιοσέπ Μπερτομέου, έχει ήδη κάνει μια πρώτη κουβέντα στα αποδυτήρια της ομάδας για πιθανή επιστροφή του Βραζιλιάνου στο σύλλογο. Η άποψη του Μέσι για τον Νεϊμάρ θα είναι κομβική για την τελική έκβαση αυτού του τρελού σεναρίου.

Ο Νεϊμάρ φέρεται να είναι δυσαρεστημένος το τελευταίο διάστημα στην Παρί, εξαιτίας και του παρατεταμένου φορμαρίσματος του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Βραζιλιάνος νιώθει πως βρίσκεται στη σκιά του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου με τους "τρικολόρ", συνεχίζει εντιπωσιακά και στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Σε άλλο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η προ ενός μήνα προσπάθεια του Νεϊμάρ να προσεγγίσει ανθρώπους-κλειδιά στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, δεν έτυχε θερμού καλωσορίσματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα