Το Rainbow Six Siege ρίχνει άμεσο τσεκούρι στο "hate"

Καλύτερα να προσέχετε τι λέτε.

Η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα νέο σύστημα για bans στο Rainbow Six Siege ως προσπάθεια ελέγχου της τοξικότητας που υπάρχει, με στόχο παίκτες που χρησιμοποιούν υβριστική γλώσσα στο chat.

Τον Απρίλιο, η Ubisoft είχε παρουσιάσει το σχέδιο της να διαχειριστεί την συμπεριφορά των παικτών στο Rainbow

Six Siege και τώρα οι παίκτες που σπάνε τον κώδικα δεοντολογίας χρησιμοποιώντας "γλώσσα ή υλικό που θεωρείται παράνομο, επικίνδυνο, απειλητικό, υβριστικό, άσεμνο, χυδαίο, δυσφημιστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό, ηθικά προσβλητικό ή να αποτελεί παρενόχληση", θα τρώνε απευθείας ban.

Το PC Gamer γράφει ότι η εταιρεία ξεκίνησε να κάνει ban κόσμο στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, με αρκετούς παίκτες να αναφέρουν ότι διακόπηκε άμεσα η σύνδεση τους στο παιχνίδι με το που χρησιμοποίησαν ομοφοβικά ή ρατσιστικά σχόλια στο chat. Ένας παίκτης έκανε οργισμένος ανάρτηση στο Twitter, στο οποίο ο λογαριασμός του παιχνιδιού απάντησε, "Η μάχη ενάντια στην τοξικότητα και ο καθαρισμός του περιβάλλοντος του Siege είναι πραγματικότητα και είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα".

Η Ubisoft έχει επιβεβαιώσει ότι τα bans είναι αποτέλεσμα του νέου συστήματος. Στο πρώτο "αδίκημα" λέγεται ότι οι παίκτες έμεναν εκτός για 27 λεπτά και δεν μπορούσαν να παίξουν καθόλου το παιχνίδι. Η δεύτερη και τρίτη προειδοποίηση είχαν ως αποτέλεσμα 2 ώρες ban, και η τρίτη έχει επίσημη έρευνα που μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμο ban. Το blog της Ubisoft όμως αναφέρει διαφορετικές περιόδους ban (που μπορεί να κρατήσουν από 2 έως 15 μέρες) και την πιθανότητα για μόνιμη απαγόρευση από το παιχνίδι ανάλογα τη σοβαρότητα.

Εκτός από τα λεκτικά θέματα των παικτών, η Ubisoft σχεδιάζει τον έλεγχο τοξικών μεθόδων μέσα στο παιχνίδι και φιλτραρισμό του chat.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΤι νέο μας φέρνει το τελευταίο update του Call of Duty: WW2O Joel Embiid των Philadelphia 76ers στο εξώφυλλο του NBA Live 19E3 2018: To Soulcalibur VI έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα