Στο φως οι πρώτες εικόνες του "She-Ra and the Princesses of Power"

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 16 Νοεμβρίου.

Το Netflix αποκάλυψε την αισθητική προσέγγιση της επερχόμενης σειράς animation με τίτλο "She-Ra and the Princesses of Power".

Οι εικόνες αποκαλύπτουν τόσο την κεντρική ηρωίδα Adora/She-Ra όπως και πολλούς από τους κεντρικούς χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των Glimmer, Bow και Catra. Έχουμε επίσης την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο Bright

Moon Castle την πρωτεύουσα της Etheria.

Μπορείτε να απολαύσετε τις εικόνες ακριβώς παρακάτω:

Αυτή η αναβίωση στην κλασσική σειρά της δεκαετίας του 80 περιστρέφεται γύρω από την ορφανή Adora που αφήνει πίσω της τη ζωή στη σατανική Horde. Στο μεταίχμιο αυτής της απόφασης ανακαλύπτει ένα μαγικό σπαθί που μπορεί να την μεταμορφώσει στην πολεμίστρια She-Ra και συγκροτεί μια ομάδα από μαγικές πριγκίπισσες στην υπέρτατη μάχη ενάντια στο κακό.

Στους ήρωες αναμένονται να δανείσουν τις φωνές τους, η Aimee Carrero ως Adora/She-Ra, η Karen Fukuhara ως Glimmer, η AJ Michalka ως Catra, ο Marcus Scribner ως Bow, η Reshma Shetty ως Angella και η Lorraine Toussaint ως Shadow Weaver.

Η βραβευμένη με Eisner Noelle Stevenson, αναμένεται να αναλάβει χρέη showrunner. Δύο από τις πλέον γνωστές δημιουργίες της Stevenson τα "Nimona" και "Lumberjanes" έχουν επίσης βρει τον δρόμο τους στη μεγάλη οθόνη.

Η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στις 16 Νοεμβρίου 2018.

Ποια είναι η άποψή σας για το νέο και ανανεωμένο παρουσιαστικό της σειράς;

IGN GreeceΑπό τους σκηνοθέτες του "Infinity War" έρχεται η τηλεοπτική μεταφορά του "Quantum and Woody"Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Emmy 2018Οι χαρακτήρες των Archie Comics συνεχίζουν τη δυναμική τους πορεία στην τηλεόραση

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα