Ίσως να δούμε skins για τα νέα Golf Karts του Fortnite

Βρε κοίτα να δεις τι γίνεται!

Το update του Season 5 του Fortnite εισήγαγε τα golf karts, και οι dataminers ήδη βρήκαν ενδείξεις πως θα έρθουν skins για τα αμαξίδια πολύ σύντομα.

Το Season 5 ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και από τότε οι dataminers ανακάλυψαν έναν φάκελο με όνομα "Vehicle Decorations, ο οποίος περιλαμβάνει ένα Llama-themed skin, υποδηλώνοντας ότι το εν λόγω

customization είναι πολύ κοντά.

Η διαρροή έρχεται μέσω του λογαριασμού Fortnite: Battle Royale Leaks στο Twitter, το οποίο ανέφερε, "Τα Vehicle Decorations, γνωστά και ως Golf Kart (ATK) Customizations, μπορεί να έρθει σύντομα. Η Epic φαίνεται να δοκιμάζει την πρώτη της διακόσμηση με το Llama Mesh (Model)".

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceFortnite: Season 5: Διέρρευσαν skins και cosmetic αντικείμεναΟι fans των Fortnite και Destiny μαζεύουν λεφτά για φιλανθρωπικό σκοπόFortnite Season 5: Όλα όσα έφερε το νέο season στο παιχνίδι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα