Το Netflix δεν ετοιμάζει σειρά God of War

Αλλά ο παραγωγός το θέλει.

Τον Απρίλιο, μια ανάρτηση στο Facebook και μια συνοδευτική φωτογραφία έγιναν η αφορμή για να ξεκινήσουν οι φήμες για σειρά God of War που κατευθύνεται στο Netflix στις 15 Ιουλίου με τον Jason Mamoa να παίζει τον Kratos.

Χθες,

ο Cory Barlog, game director του God Of War, πήγε στο Twitter για να "κλείσει" για άλλη μια φορά αυτές τις φήμες, αλλά και να αφήσει μια αχτίδα ελπίδας για όσους επιθυμούσαν να είναι αλήθεια.

Καθώς φαίνεται, δεν θα δούμε σειρά βασισμένη στο παιχνίδι για την ώρα, αλλά σε λίγα χρόνια, ίσως το tweet να γίνει πραγματικότητα..

Το Netflix από την άλλη, παράγει την μια original σειρά μετά την άλλη, με το Castlevania να λαμβάνει δεύτερη σεζόν αυτό το καλοκαίρι, και την σειρά The Witcher να είναι υπό ανάπτυξη.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το review μας.

Το God of War ήταν μια μεγάλη επιτυχία, καθώς έκανε 5 εκατομμύρια πωλήσεις τον πρώτο μήνα, και ήταν το πρώτο παιχνίδι που έφτασε το 1 δισεκατομμύριο views στο Youtube.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΤο God of War ήταν το κορυφαίο παιχνίδι για τον Απρίλη του 2018Επίσημα διαθέσιμο το Photo Mode του God Of WarΟ Director του God of War μιλά για τον φαινομενικό θάνατο του single player

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα