Anthem: Θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα νούμερα του damage

Ή να τα προσαρμόσετε στα μέτρα σας.

Εάν δεν σας αρέσουν οι ενδείξεις του damage στο Anthem, μπορείτε πολύ εύκολα να τις ξεφορτωθείτε.

Κατά τη διάρκεια του αυτοαποκαλούμενου «AMAAAA» (Ask Me Almost Anything About Anthem) με τον εκτελεστικό παραγωγό Mark Darrah, η BioWare αποκάλυψε ότι οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν τους αριθμούς στο επερχόμενο sci-fi παιχνίδι Anthem.

"Οι αριθμοί αυτοί μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας", αναφέρει ένα tweet

από τον επίσημο λογαριασμό του Anthem. "Ρυθμίστε το opacity, το μέγεθος ή απενεργοποιήστε τους εντελώς. Οτιδήποτε σας βοηθάει να κερδίσετε τη μάχη".

Έτσι, εάν δεν σας αρέσουν τα ιπτάμενα ψηφία, μπορείτε να κρατήσετε αυτήν την πληροφορία κρυμμένη ή να την προσαρμόσετε με όποιον τρόπο θέλετε.

Άλλες πληροφορίες κυκλοφόρησαν επίσης για το Anthem τις τελευταίες ημέρες. Ο επίσημος λογαριασμός στο Twitter έδειξε ότι τα cosmetic items θα είναι διαθέσιμα στο normal (δηλαδή υπάρχουν περισσότερες επιλογές από το να πληρώνετε μόνο γι 'αυτά) και ότι ο δυναμικός καιρός και οι κύκλοι ημέρας / νύχτας θα αλλάξουν το παιχνίδι με απροσδιόριστους τρόπους.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceAnthem: Οι παίκτες θα μπορούν να έχουν πολλαπλούς FreelancersBioWare: Μαθαίνοντας από τα λάθη του Mass Effect: AndromedaΗ BioWare επικεντρώνει όλες της τις δυνάμεις στο Anthem

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα