Οι χαρακτήρες της Amy Hennig ίσως να χρησιμοποιηθούν σε άλλο open world παιχνίδι

"Έχουμε στόχο να τα χρησιμοποιήσουμε όλα αυτά ξανά."

Το επερχόμενο παιχνίδι ανοιχτού κόσμου Star Wars της EA Vancouver, θα μπορούσε να περιλαμβάνει πολλά αχρησιμοποίητα assets από το ακυρωμένο Star Wars project της Amy Hennig.

Σε συνέντευξή του στο GameInformer, ο γενικός διευθυντής της Motive Studios,

Jade Raymond, δήλωσε ότι το σχέδιο είναι να επαναχρησιμοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι χαρακτήρες Star Wars αλλά και assets.

Σύμφωνα με τον Raymond, το σχέδιο ήταν να κρατούν πάντα μερικά από τα καλύτερα πράγματα από το παιχνίδι της Hennig, το οποίο λέγεται ότι ήταν ένας single player τίτλος περιπέτειας, με την κωδική ονομασία Ragtag.

"Έχουμε τρία terabytes από artwork του Star Wars και η δουλειά είναι πολύ καλή. Όταν ανακοινώσαμε ότι θα κάνουμε το παιχνίδι, η ιδέα περιστρεφόταν γύρω από τους χαρακτήρες, αλλά σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε όσα περισσότερα γίνεται," δήλωσε ο Raymond.

"Υπήρχαν πολλά πράγματα που δημιουργήθηκαν, όπως τόνοι από assets και διασκεδαστικοί χαρακτήρες. Έτσι, ο στόχος είναι να βεβαιωθούμε ότι θα τα χρησιμοποιήσουμε όλα αυτά". Ο Raymond δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτούς τους μυστηριώδεις χαρακτήρες.

Η Hennig επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι έχει αποχωρίσει από την EA και έφτιαξε ένα ανεξάρτητο στούντιο που βρίσκεται στα αρχικά στάδια VR παιχνιδιών.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΕρχεται νέος Star Wars τίτλος ανοιχτού κόσμου;Ο διευθύνων σύμβουλος της EA σχολίασε το κλείσιμο της VisceralΗ EA 'βάζει λουκέτο' στη Visceral Games

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα