Το N.E.R.O. για το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει αργότερα του αναμενόμενου

Λίγη υπομονή ακόμα.

Η κυκλοφορία του N.E.R.O.: Nothing Ever Remains Obscure για το Nintendo Switch αναβλήθηκε για το πρώτο τρίμηνο του 2019. Το ασυνήθιστο first-person game θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch τόσο σε ψηφιακή όσο και σε εμπορική μορφή σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το trailer

εδώ:

Η συγκινητική ιστορία πίσω από έναν ονειρικό κόσμο

Στο N.E.R.O., οι παίκτες βλέπουν μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού και ανακαλύπτουν ένα σαγηνευτικό κόσμο γεμάτο μυστήρια. Καθώς εξερευνούν το σουρεαλιστικό περιβάλλον, οι παίκτες θα συνδέουν κυριολεκτικά τα κομμάτια του παζλ μιας συγκινητικής ιστορίας και τα νέα της κεφάλαια θα αρχίσουν να παίρνουν σιγά-σιγά μορφή.

Καθώς οι παίκτες ανακαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο η μοίρα χτύπησε την αγαπημένη οικογένεια του μικρού παιδιού, θα δουν ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται κι ότι μπορεί κανείς να βρει την ελπίδα ακόμα και στους πιο σκοτεινούς καιρούς.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Ζήστε γλυκόπικρα συναισθήματα, ξεδιπλώνοντας μια συγκινητική ιστορίαΠεριπλανηθείτε σε ένα μαγικό κόσμο απίστευτης ομορφιάςΛύστε γρίφους και αποκρυπτογραφήστε περίπλοκα μυστήριαΜαγευτείτε από το σπουδαίο soundtrack κι από μια βαθιά αφηγηματική φωνή

Δελτίο Τύπου

IGN GreeceZeus' Battlegrounds - Official TrailerJump Force Beta - Bleach Rukia & Ichigo GameplayΌ,τι αγγίζουν γίνεται χρυσάφι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα