Ξεπέρασε τον Φέντερερ, αγγίζει τον Ράφα – VIDEO

Την 17η συνεχόμενη νίκη του στο tour πέτυχε ο Νόβακ Τζόκοβιτς που προκρίθηκε στον τελικό του Shanghai Masters

Ανίκητος μοιάζει (και πάλι) ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση και το εμπόδιο του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, συνεχίζοντας την κυριαρχία του στο ATP Tour!

Ο πιο φορμαρισμένος τενίστας στον κόσμο, χρειάστηκε μόλις 61 λεπτά (!!) για να φτάσει στην επιβλητική νίκη με 6-2, 6-1 επί του Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης και εξασφάλισε το πρώτο, μαθηματικά, εισιτήριο για τον τελικό της Σαγκάης εκεί όπου

θα περιμένει το νικητή του δεύτερου ημιτελικού (15:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) μεταξύ του Ρότζερ Φέντερερ και του Μπόρνα Τσόριτς.

Με αυτή τη νίκη, ο Νόλε θα βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεπερνώντας τον Ρότζερ Φέντερερ ενώ αν κατακτήσει τον τίτλο στην Κίνα θα πλησιάσει στους 35 βαθμούς τον πρωτοπόρο της ATP Race και μεγάλο απόντα, Ράφαελ Ναδάλ. Θα γίνει το απόλυτο φαβορί ώστε να τερματίσει στο Νο1 της ATP Rankings στο τέλος της σεζόν…

Ήταν ακόμα μια “καθαρή” εμφάνιση και νίκη του Τζόκοβιτς στη Σαγκάη. Ο 31χρονος Σέρβος, έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε για να “εγκλωβίσει” τον αντίπαλό του και να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση, δίχως να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Απίστευτα σταθερός από τη βασική γραμμή, είχε συνέχεια σε κίνηση τον Ζβέρεφ με τα εκνευριστικά ακριβή και βαθιά χτυπήματά του ενώ δεν επέτρεψε στον Γερμανό να δημιουργήσει καμία ευκαιρία για break!

Μετά από τα πρώτα αναγνωριστικά game, ο Τζόκοβιτς ανέβασε στροφές και με εξαιρετικές επιστροφές, πέτυχε το πρώτο του break, στο 6ο game του εναρκτήριου σετ (4-2).

Με συνοπτικές διαδικασίες και μέσα σε 30 λεπτά, ο Πρίγκιπας του Βελιγραδίου έκανε το 6-2 και με ένα γρήγορο break στο 2ο σετ (3-1), ουσιαστικά “καθάρισε” το ματς.

Ο Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί στον 103ο τελικό της καριέρας του, διεκδικώντας τον 72ο τίτλο του (71-31 το ρεκόρ του).

SHANGHAI MASTERS DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Ξεπέρασε τον Φέντερερ, αγγίζει τον ΡάφαVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα