Επιστρέφει στο σπίτι του ο Ανρί

Ο Γάλλος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και θα μείνει στο πριγκιπάτο μέχρι το 2021, έχοντας άμεσο στόχο την βελτίωση της κάκιστης μέχρι τώρα εφετινής εικόνας της ομάδας και κάνοντας το απαιτούμενο για την περίσταση… ηλεκτροσόκ προκειμένου η Μονακό να ξαναβρεί το δρόμο για τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Ανρί έπαιξε ποδόσφαιρο στη Μονακό από το 1993 έως το 1999. Αγωνίστηκε 141 φορές πετυχαίνοντας 28 γκολ.

«Το πάθος και η γνώση του για το ποδόσφαιρο, αλλά και η αγάπη του για τον σύλλογο έπαιξαν καθοριστικό
λόγο για την επιλογή. Θα έχει την στήριξη όλων και του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη πως θα προσδώσει άμεσα άλλη δυναμική στην ομάδα» ανέφερε ο Βαντίμ Βασίλιεβ, αντιπρόεδρος της Μονακό.

«Ευχαριστώ τη Μονακό για την ευκαιρία που μου δίνει να προπονήσω μια ομάδα που είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω και ανυπομονώ για τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Ανυπομονώ επίσης να δω τους παίκτες μου και να ξεκινήσουμε μαζί τη δουλειά», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής της Μονακό ο Τιερί Ανρί.

Συνεργάτες του στην παρθενική του δουλειά ως πρώτος προπονητής θα είναι ο Τραλιάο, προπονητής της Κ23 της Μπενφίκα και ο Κβάμε Αμπάντου, προπονητής των ακαδημιών της Άρσεναλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα