Το Little Nightmares πούλησε 1 εκατομμύριο αντίτυπα

Εξαιρετικά νέα για το σουηδικό στούντιο.

To Horror-adventure παιχνίδι, Little Nightmares, έφτασε σε ένα μεγάλο milestone, καθώς πούλησε ένα εκατομμύριο πωλήσεις σε 1.5 χρόνο.

Οι Bandai Namco και Tarsier Studios ανακοίνωσαν σήμερα ότι το παιχνίδι έγινε πλατινένιο. "Είμαστε πολύ περήφανοι που το πρώτο original παιχνίδι μας πήγε τόσο καλά

και σίγουρα τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα απ'ότι περιμέναμε," δήλωσε ο Andreas Johnsson, CEO στην Tarsier Studios.

"Το Little Nightmares είναι ένα indie παιχνίδι και το γεγονός ότι έγινε τόσο αγαπητό από τους παίκτες μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Αυτό είναι ένα μεγάλο milestone τόσο για την Tarsier, όσο και για το παιχνίδι, καθώς αποδεικνύεται πως η απόφαση να ακολουθήσουμε την κατεύθυνση των indie παιχνιδιών ήταν σωστή.”

Ο τίτλος κυκλοφόρησε το 2017 και τα reviews που γράφτηκαν γι'αυτό το αποθέωναν. Μπορείτε να διαβάσετε και το δικό μας review για να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη, αν δεν έχετε παίξει ήδη το παιχνίδι.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει και στο Switch και περιλαμβάνει όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN Greece Little Nightmares: Complete Edition - Launch Trailer Little Nightmares Official The Residence Launch Trailer Little Nightmares DLC 'The Hideaway'

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα