To Halo: Infinite είναι το Halo 6

Ούτε spinoff ούτε prequel.

Η 343 Industries καθησύχασε τους fans ότι το Halo: Infinite θεωρείται πως είναι το "Halo 6" και όχι κάποιο prequel ή spinoff.

Ο Jeff Easterling επιβεβαίωσε ότι το επερχόμενο Halo: Infinite είναι πράγματι η επόμενη προσθήκη στη σειρά, παρόλο που δεν είναι αριθμημένο. "Είναι το Halo

6. Έτσι θα πρέπει να το βλέπετε," είπε ο Easterling κατά τη διάρκεια ενός Mixer Stream με το GameSpot (στο σημείο 1:22:20).

"Μην νομίζετε ότι είναι κάποιο περίεργο prequel. Είναι η επόμενη ιστορία. Η συνέχεια των όσων έχουν εξελιχθεί μέχρι τώρα."

Το Halo: Infinite αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Microsoft στην E3 2018 και φαίνεται πως θα επικεντρώνεται κυρίως στον Master Chief. Σε μια δημοσίευση στο Halo Waypoint, η 343 είπε στο community ότι άκουσε την επιθυμία του να απολαύσουν τον Chief περισσότερο, ως playable χαρακτήρα.

Το παιχνίδι θα χρησιμοποιήσει παράλληλα την νέα Slipspace Engine, την οποία είδαμε να κάνει ντεμπούτο στο trailer της E3.

Για την ώρα δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Halo: Infinite, αλλά θα μπορούμε να το κάνουμε pre-order πολύ σύντομα.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceE3 2018: Οι επόμενες κονσόλες Xbox φαίνεται να έρχονται το 2020Περιμένοντας την Ε3 2018 - Halo 6Δεν θα γίνει παρουσίαση του Halo 6 στην E3 2017

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα