H Microsoft αποκαλύπτει νέο ημιδιαφανές Xbox One Controller

Και το όνομα αυτού "Phantom Black Special Edition".

Ένα νέο, ημιδιαφανές Xbox One controller, με όνομα Phantom Black Special Edition, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 11 Σεπτεμβρίου, στην τιμή των $70.

Όπως αναφέρει το Xbox Wire, το

νέο μοντέρνο design, "ξεκινά από ένα high-tech μαύρο ματ χρώμα, για να σβήσει στο σαμπανί χρυσό στο κάτω μέρος του χειριστηρίου.

Αν σας αρέσει το σχέδιο και θέλετε να κάνετε μια αλλαγή, μπορείτε να το κάνετε pre-order μέσω του Microsoft Store.

Phantom Black και Grey/Blue Xbox One controllers

Μαζί με το Phantom Black Special Edition, η Microsoft αποκάλυψε και ένα Grey/Blue Xbox One controller. Αυτή η έκδοση θα κοστίζει $65 και είναι ήδη διαθέσιμη για pre-order. Θα κυκλοφορήσει αρχικά στις 25 Σεπτεμβρίου σε Αμερική και Καναδά και θα έρθει σε εμάς στις 9 Οκτωβρίου.

Πριν από λίγο καιρό, η Microsoft αποκάλυψε ένα ακόμα χειριστήριο, το Sport White Special Edition, οπότε όπως βλέπετε οι επιλογές είναι πολλές και όλες ιδιαίτερες.

Μην ξεχνάμε βέβαια ότι την αρχή για τα ημιδιαφανή συστήματα έκανε η Sony την προηγούμενη εβδομάδα, όταν αποκάλυψε το Limited Edition 500 Million PS4 Pro, προς τιμήν των 500 εκατομμυρίων Playstation που έχουν πουληθεί, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου στα $500.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN Greece Φήμη: Έρχεται νέο Xbox Elite Controller τον Οκτώβρη Νέο στούντιο της Microsoft προσλαμβάνει κόσμο από γνωστά franchises Microsoft: Το κλασικό Skype θα παραμείνει ζωντανό

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα