Το "Hey There Delilah" έρχεται στις τηλεοπτικές οθόνες μας

Ο Tom Higgenson, τραγουδιστής των Plain White T's θα προτείνει την ιδέα του σε εταιρείες παραγωγής, σύντομα.

Η μεγαλύτερη επιτυχία των Plain White T's, το "Hey There Delilah", ίσως γίνει και ρομαντική δραματική τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με το THR, το δημοφιλές τραγούδι "Hey There Delilah," το οποίο επικεντρώνεται σε μια ερωτική σχέση εξ αποστάσεως, είναι στις βλέψεις εταιρειών παραγωγής για να γίνει, πιθανότατα, τηλεοπτική σειρά, με ίδια υπόθεση. Οι εταιρείες Lively McCabe

Entertainment και Primary Wave θα συνεργαστούν με το συγκρότημα για να ετοιμάσουν την πιθανή σειρά.

Το "Hey There Delilah" πρωτοεμφανίστηκε στο άλμπουμ των Plain White T's, "All That We Needed".

Ο τραγουδιστής και στιχουργός των Plain White T's, Tom Higgenson και ο συγγραφέας Jeremy Desmon, θα είναι μεταξύ των παραγωγών που θα παρουσιάσουν τη σειρά σε πολλά δίκτυα αργότερα αυτό το μήνα. Εάν κάποιο δίκτυο το αναλάβει, η σειρά θα εξιστορήσει το φλερτ-σχέση εξ αποστάσεως ενός τραγουδιστή-στιχουργού και μιας φοιτήτριας του New York City University.

Το "Hey There Delilah" βγήκε το 2006 και έμεινε για 35 εβδομάδες στο Billboard Hot 100, κερδίζοντας δύο υποψηφιότητες για Grammy. Έχει ακουστεί επίσης σε σειρές όπως το "Orange Is the New Black" και το "Family Guy".

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για όλα τα νέα της επερχόμενης σειράς.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN, παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ και ξέρει τι σημαίνει να έχει κάποιος σχέση εξ αποστάσεως. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΜόνο υλικό κατάλληλο για ανηλίκους θα έχει η νέα πλατφόρμα της DisneyΈφυγε απ' την ζωή η Ρίκα ΒαγιάννηΑνακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα