Ο Patrick Wilson πρωταγωνιστεί στο "In the Tall Grass" του Netflix

Η ταινία θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα των Stephen King και Joe Hill.

Ο Patrick Wilson θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Joe Hill και του Stephen King, το "In the Tall Grass". To cast συμπεριλαμβάνει την Laysla De Oliveira και τον Harrison Gilbertson.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Vincenzo Natali θα σκηνοθετήσει

την ταινία, ο οποίος παλαιότερα είχε σκηνοθετήσει και τα Cube και Splice αλλά και πρόσφατα το Westworld. Ο σκηνοθέτης μετέτρεψε το μυθιστόρημα σε σενάριο για την επερχόμενη ταινία.

Ο James Marsden ήταν στο cast αρχικά, όμως το πρόγραμμα του δεν του επέτρεπε να συνεχίσει στην ταινία. Για αυτό, ο Patrick Wilson εντάχθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού έχει εμπειρία από ταινίες τρόμου. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει και στα "Insidious" και "The Conjuring".

Ο Patrick Wilson.

Το "In the Tall Grass", πρόκειται για ένα μυθιστόρημα του Stephen King και του γιου του, Joe Hill, το οποίο αρχικά δημοσιεύθηκε σε δύο μέρη στο περιοδικό Esquire.

Είναι η ιστορία δύο αδερφών, του Cal και της Becky Demuth και της τελευταίας τους περιπέτειας. Ενώ πραγματοποιούσαν ένα οδικό ταξίδι, τα αδέρφια σταμάτησαν δίπλα σε ένα λιβάδι με ψηλό γρασίδι. Εκεί άκουσαν τη φωνή ενός παιδιού να καλεί για βοήθεια. Ο Cal αποφασίζει να βοηθήσει και έτσι αρχίζουν τα δεινά γεγονότα.

Το poster της ταινίας.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνεργασία του Netflix με τον Stephen King, αφού τα "Gerald’s Game" και "1922" έχουν γίνει ταινίες στην συνδρομητική υπηρεσία streaming.

Η ταινία θα έρθει στο Netflix, παγκοσμίως, το 2019. Το "In the Tall Grass", πριν μερικούς μήνες, μάθαμε ότι θα γίνει και anime από τον Shintaro Kago. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το μυθιστόρημα των Stephen King και Joe Hill.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN, παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ και δεν πατάει ποτέ σε χωράφια με ψηλό γρασίδι ή καλαμιές. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΟ Andy Serkis θα σκηνοθετήσει και το "Animal Farm" για το Netflix[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixΔείτε στο Netflix αυτόν τον μήνα | Αύγουστος 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα