Το "Ghost in the Shell: SAC_2045" του Netflix αποκτά teaser trailer

Άγνωστη η ημερομηνία πρεμιέρας.

To νέο anime του Netflix, "Ghost in the Shell: SAC_2045", απέκτησε το πρώτο του teaser trailer.

Σε αυτό βλέπουμε μια άδεια πόλη στην έρημο, ένα αμάξι να σταματά και να κατεβαίνει -μάλλον- η νέα εκδοχή της Kusanagi. Η σύνοψη που έχει δημοσιευτεί αναφέρει τα εξής: "Το έτος 2045, μετά την αποτυχία του

παγκόσμιου καπιταλισμού, η ελίτ ομάδα της Ιαπωνίας, Section 9, ξεκινά τις μυστικές κυβερνοεπιχειρήσεις".

Δείτε το παρακάτω:

Σκηνοθέτες της σειράς θα είναι οι Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) και Shinji Araki (Appleseed). Τη σειρά θα φέρουν τα στούντιο παραγωγής Production I.G. και SOLA Digital Arts.

Το project είχε ανακοινωθεί το 2017, την ίδια χρονιά που κυκλοφόρησε η ταινία με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson, της οποίας το review μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Η εν λόγω ταινία, δεν τα πήγε και πολύ καλά στο box office.

To "Ghost in the Shell" δημιουργήθηκε από τον Masamune Shirow και πρωτοκυκλοφόρησε το 1989. Διαδραματίζεται στην Ιαπωνία, το έτος 2029 και επικεντρώνεται στην αντιτρομοκρατική ομάδα Public Security Section 9, η οποία έχει σαν αρχηγό της Major Motoko Kusanagi, μια γυναίκα που ζει σε ένα ρομποτικό σώμα.

O σκηνοθέτης Mamoru Oshii ετοιμάζει και αυτός μία νέα anime σειρά "Ghost in the Shell", η οποία έχει προγραμματιστεί για πιθανή κυκλοφορία την άνοιξη ή τις αρχές του καλοκαιριού του 2020. Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, οι Jun'ichi Fujisaku και Hiroki Yoshimoto κυκλοφόρησαν την νέα σειρά manga που επικεντρώνεται στις ιστορίες των Togusa, Batou, Azuma, Ishikawa και ενός νέου χαρακτήρα με το όνομα Τsunagi και ονομάζεται "Ghost in the Shell: The Human Algorithm".

Το "Ghost in the Shell: SAC_2045" θα κυκλοφορήσει το 2020 και άγνωστοι παραμένουν οι ηθοποιοί που θα δανείσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Νέα eSports σειρά από τον Johnny Galecki στο NBC Το Netflix αποκαλύπτει τις πιο δημοφιλείς σειρές και ταινίες του για το 2019 Νέα κωμική σειρά βασισμένη στα eSports είναι στα σκαριά από το CBS

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα