Το Fortnite συνεχίζει να αποτελεί πρόβλημα στα σχολεία

Απειλή, το παιχνίδι.

Η δημοτικότητα του Fortnite δεν έχει επιβραδυνθεί και το ίδιο έχουν πάθει και τα προβλήματα που προκαλεί στα παιδιά στο σχολείο.

Πολλοί είναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το παιχνίδι, από τότε που έκανε την εμφάνισή του στα κινητά, καθώς τα παιδιά πλέον μπορούν να παίξουν όπου θέλουν. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να το κάνουν και στα σχολεία και φυσικά εν ώρα μαθήματος.

Οι αγώνες συνεχίζονται

στο σπίτι. Μια οικογένεια αγωνίζεται με τον 9χρονο γιο της που παίζει μέχρι έξι ώρες την ημέρα. Η διακοπή τού προκαλεί νεύρα, κραυγές, και σε ορισμένες περιπτώσεις, το να το σκάει από το σπίτι. Μία φορά το αγόρι έσπασε την τηλεόραση αφού έχασε. Η κόρη της οικογένειας παίζει επίσης Fortnite, αλλά δεν επιδεικνύει την ίδια επιθετική νοοτροπία.

Για την ώρα δεν έχουμε ακούσει για κρούσματα στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα θα πάρουμε τη σειρά μας σε αυτή την τρέλα, αν βέβαια οι καθηγητές νοιαστούν αρκετά για να το παρατηρήσουν.

Το Season 5 έχει σχεδόν φτάσει και μάλλον πήραμε την πρώτη ματιά για το νέο Battle Pass.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΤο Playground του Fortnite κλείνει στις 12 ΙουλίουTracks του Mario Kart χτίζονται στο Playground LTM του FortniteΔιαρροές αποκαλύπτουν το Battle Pass του Fortnite στο Season 5

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα