H Keri Russell μάλλον σε μυστηριώδη ρόλο για το Star Wars: Episode 9

To "Star Wars: Episode 9" θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2019.

H Keri Russel λέγεται ότι θα συμμετάσχει στο επερχόμενο "Star Wars: Episode IX".

Σύμφωνα με το Variety.com, ο Abrams και στελέχη της Lucasfilm έκαναν οντισιόν για έναν γυναικείο ρόλο που θα έχει πολλές σκηνές δράσης, και συμφώνησαν, λίγο πριν τις διακοπές της 4ης Ιουλίου, ότι η καλύτερη επιλογή είναι η Russell. Τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για τον ρόλο αυτή τη στιγμή.

Οι Abrams και Russell

έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Η Russell ήταν πρωταγωνίστρια της σειράς "Felicity" του J.J.Abrams, που έτρεξε από το 1998 έως το 2002. Επίσης δούλεψαν μαζί στο "Mission: Impossible III" το 2006, όπου η Russell υποδυόταν την Lindsey Farris και ο Abrams σκηνοθέτησε και ήταν ένας από τους σεναριογράφους της ταινίας.

Το Variety έγραψε επίσης ότι ο Abrams θα προσθέσει ακόμα δύο ηθοποιούς πριν αρχίσει η παραγωγή της ταινίας αργότερα αυτό τον μήνα.

Η Keri Russell προσφάτως υποδύθηκε την πράκτορα της KGB, Elizabeth Jennings, στο "The Americans" του FX. Για τον ρόλο της στη σειρά ήταν προτεινόμενη για Emmy και Χρυσή Σφαίρα. Το 1999, κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για το "Felicity".

Ο J.J. Abrams σκηνοθέτησε και βοήθησε στη συγγραφή του "Star Wars: The Force Awakens" και επιστρέφει στις ίδιες θέσεις για το ακόμα άτιτλο "Episode 9". Αρχικά, τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Colin Trevorrow (Jurassic World), ο οποίος αποχώρησε από το project το 2017 λόγω δημιουργικών διαφορών με την Lucasfilm.

To "Star Wars: Episode 9" θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2019.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΟ Colin Trevorrow αναπολεί για το "Star Wars:Episode 9"Νέες εικασίες για την απόλυση του Trevorrow από το "Star Wars: Episode IX"Star Wars: Χαρακτήρα του expanded universe μάλλον θα δούμε στο Episode 9

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα