Είχαμε νύξεις για το Wrecking Ball του Overwatch από την Beta;

Όλο κρυμμένα μηνύματα είστε.

Η Blizzard αποκάλυψε τον νεώτερο ήρωα του Overwatch, Wrecking Ball, την περασμένη εβδομάδα, και προς έκπληξη των περισσότερων ανθρώπων, ήταν ένα χάμστερ που ονομάζεται Hammond και οδηγεί ένα mech. Αλλά αυτή η έκπληξη θα μπορούσε να μην υπήρχε, αν είχαμε εντοπίσει μια πιθανή ένδειξη που ήταν ορατή από τις πρώτες δημόσιες εκδόσεις του παιχνιδιού.

Όπως επισημάνθηκε στο ObscureWatch, μια πινακίδα ορατή στον χάρτη Lijiang Tower έχει μια περίεργη

συγκεκριμένη ένδειξη. Αρχικά, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην τέχνη της πινακίδας. Είναι μοναδικό στο παιχνίδι και δεν είναι εμφανές από όλες τις γωνίες. Αλλά από τη στιγμή που έφτασε ο Hammond, το πάνω μέρος της πινακίδας έγινε πιο ενδιαφέρον, καθώς δείχνει ένα σχέδιο που μοιάζει με ένα χάμστερ και μια μπάλα.

Το εν λόγω στοιχείο είναι εμφανές από την closed beta, αλλά δεν είναι σίγουρο αν το σχέδιο είναι ίδιο. Μάλιστα, ο Jeff Kaplan αποκάλυψε ότι ο ήρωας είναι στα σκαριά πολύ πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Δεν μπορούμε φυσικά να ξέρουμε αν το σχέδιο αναφέρεται στον Hammond, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποθέτουμε, μέχρι να μας επιβεβαιώσουν ή να μας διαψεύσουν.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceOι fans του Overwatch προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν barcodesO Hero 28 του Overwatch είναι ένα Hamster σε ένα MechΗ Blizzard αποκτά τα δικαιώματα για το "Play of the Game" Feature του Overwatch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα