Το Doom 64 βαθμονομήθηκε για PS4 και PC

Η PEGI έκανε το λάθος και το ίντερνετ δαιμονίζεται...

Το Doom 64 ίσως κυκλοφορήσει τελικά σε PS4 και PC, όπως αποκάλυψε μέσω ανάρτησης το Ευρωπαϊκό συμβούλιο βαθμονόμησης, PEGI.

Η βαθμονόμηση PEGI για το Doom 64 - 16 λόγω βίας- εντοπίστηκε από το Gematsu. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα της PEGI, αλλά τα screenshots αποδεικνύουν πως το παιχνίδι έχει βαθμονομηθεί για τα PlayStation 4

και PC, με φήμες να θέλουν την κυκλοφορία του για τις 26 Ιουλίου, την ίδια μέρα όπου κυκλοφόρησαν τα Doom, Doom II και Doom 3 στις σύγχρονες κονσόλες.

PEGI has rated DOOM 64 for PS4 and PC. This was in addition to ratings of DOOM (1993) and DOOM II (Classic). There's no DOOM 3 rating. pic.twitter.com/5CtEBtV61X

— Gematsu (@gematsucom) July 26, 2019

Το Doom 64 κυκλοφόρησε το 1997 για το Nintendo 64 και παρέμεινε στην αφάνεια για πάνω από 20 χρόνια, χωρίς να έχει κάποια επανακυκλοφορία όπως είχαν άλλα παιχνίδια της σειράς. Όπως τα Doom και Doom II, έτσι και το Doom 64 έχει αναβαθμισμένα γραφικά, νέα όπλα και επίπεδα. "Οι Δαίμονες επέστρεψαν πιο δυνατοί και πιο σατανικοί από ποτέ. Ως ο μόνος έμπειρος επιζών του Doom, σε επαναφέρουμε στη δράση", έλεγε η περιγραφή στην ιστοσελίδα της PEGI, πριν την κατεβάσουν.

Αν και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, η επανακυκλοφορία του Doom 64 είναι απολύτως λογική. Το Doom γιορτάζει τα 25 έτη και το επίτευγμα αυτό γιορτάζεται με κυκλοφορίες και την έλευση του Doom Eternal. Βάζοντας και το Doom 64 στην εξίσωση, έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα για τους εορτασμούς.

Όπως παρατηρήθηκε από το Gematsu, η PEGI βαθμονόμησε τους τίτλους σε PS4 και PC, αν ανακοινωθεί επίσημα το παιχνίδι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κυκλοφορήσουν επίσης σε Xbox One και Switch, αφού η PEGI βαθμονόμησε την περασμένη εβδομάδα τις επανακυκλοφορίες του Doom σε PS4 και PC και όχι στις άλλες δύο κονσόλες.

Σε άλλα "Δαιμονισμένα" νέα, οι επανακυκλοφορίες δεν θα απαιτούν Bethesda log-in και το Doom Eternal θα έχει ένα hub για να αράζει ο Slayer. Επίσης μπορείτε να δείτε 13 ωραίες λεπτομέρειες σχετικά με το Battle PVP mode του Doom Eternal.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceDoom, Doom II και Doom 3 διαθέσιμα σε Switch, PS4 και Xbox OneΤο QuakeCon 2019 γιορτάζει τα 25 χρόνια DoomΝέα ταινία Doom βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα